Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok könyveket ajánlani?

Tudtok könyveket ajánlani?

Figyelt kérdés

Szeretem a vörös pöttyös könyveket. Nekem bármilyen ilyen könyv jó ha van benne egy kis romantika és izgalom. Szeretem a fantasykat de nem baj ha nem olyan műfajú.

Leiner Laurától kíméljetek.

Előre köszönöm a válaszokat! :)

2016. jún. 25. 16:28
 1/7 anonim ***** válasza:
51%

Hogy állsz az ilyen klasszikusokhoz, mint pl. Jane Eyre, Értelem és érzelem, Büszkeség és balítélet, Üvöltő szelek? :D Ezek romantikusak, és nagyon jók. Ajánlani tudom még Maupassant-tól az Egy asszony élete-t, esetleg Flaubert-től a Bovarynét (ez nekem annyira nem tetszett, de hátha neked igen. :D)

Hirtelen ezek jutottak eszembe. :)

2016. jún. 25. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Mit olvastál eddig?

Vörös pöttyösök közül sokan szeretik Cassandra Clare Végzet ereklyéi és Pokoli szerkezetek sorozatát (ha csak az egyik érdekel nem kell, hogy a másikat elolvasd, külön külön is értelmezhetőek)

Személy szerint mondjuk nekem Maggie Stiefvater könyvei jobban bejöttek, A Holló fiúk sorozat pl az egyik kedvenc könyvsorozatom (bár az inkább izgalmas, mint romantikus)

Szintén Maggie-től jó még a Skorpió vágta.

Jó romantikus ifjúsági, de nem vörös pöttyös könyvek még:

Rick Yancey - Az ötödik hulám

Marissa Meyer - Holdbéli krónikák

2016. jún. 26. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermei, Üresek városa, Lelkek könyvtára.

utóbbit még nem olvastam, de már nagyon el kéne jutnom érte a boltba.

Fantasy, izgalmas, pörgős, néhol borzongós, kicsi romantikus szállal.

2016. jún. 27. 13:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is erősen ajánlom Cassandra Clare könyveit meg Lauren Kate-től a Fallent
2016. jún. 27. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is ajánlani tudom Jane Austen könyveit, valamint a Bronte testvérek könyveit is.

Ha romantikusat és izgalmasat akarsz, akkor van Jókaitól a Szegény gazdagok. Abban mindegyikből van.

2016. jún. 27. 17:54
 6/7 anonim válasza:
Én J.L.Armentrout Luxen sorozatát ajánlom. Emellett nekem tetszett Kerstin Gier Időtlen szerelem c. Sorozata is (Rubinvörös, Zafirkek, smargdzold)és Jus Accardo Touch (érintés) c. Könyve is.
2016. jún. 28. 00:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Brigid Kemmerer:Elementál sorozat :3 nagyon jó...fantasy és romantikus...szerintem elégge izgalmas is :33 meg a Luxen sorozat is tényleg nagyon jó...meg a Gyönyörű sorscsapást is tudom ajánlani :D meg a Soha határát
2016. jún. 30. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!