Tudtok könyveket ajánlani?
Szeretem a vörös pöttyös könyveket. Nekem bármilyen ilyen könyv jó ha van benne egy kis romantika és izgalom. Szeretem a fantasykat de nem baj ha nem olyan műfajú.
Leiner Laurától kíméljetek.
Előre köszönöm a válaszokat! :)
Hogy állsz az ilyen klasszikusokhoz, mint pl. Jane Eyre, Értelem és érzelem, Büszkeség és balítélet, Üvöltő szelek? :D Ezek romantikusak, és nagyon jók. Ajánlani tudom még Maupassant-tól az Egy asszony élete-t, esetleg Flaubert-től a Bovarynét (ez nekem annyira nem tetszett, de hátha neked igen. :D)
Hirtelen ezek jutottak eszembe. :)
Mit olvastál eddig?
Vörös pöttyösök közül sokan szeretik Cassandra Clare Végzet ereklyéi és Pokoli szerkezetek sorozatát (ha csak az egyik érdekel nem kell, hogy a másikat elolvasd, külön külön is értelmezhetőek)
Személy szerint mondjuk nekem Maggie Stiefvater könyvei jobban bejöttek, A Holló fiúk sorozat pl az egyik kedvenc könyvsorozatom (bár az inkább izgalmas, mint romantikus)
Szintén Maggie-től jó még a Skorpió vágta.
Jó romantikus ifjúsági, de nem vörös pöttyös könyvek még:
Rick Yancey - Az ötödik hulám
Marissa Meyer - Holdbéli krónikák
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermei, Üresek városa, Lelkek könyvtára.
utóbbit még nem olvastam, de már nagyon el kéne jutnom érte a boltba.
Fantasy, izgalmas, pörgős, néhol borzongós, kicsi romantikus szállal.
Én is ajánlani tudom Jane Austen könyveit, valamint a Bronte testvérek könyveit is.
Ha romantikusat és izgalmasat akarsz, akkor van Jókaitól a Szegény gazdagok. Abban mindegyikből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!