Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kadarkai Endre hány éves?

Kadarkai Endre hány éves?

Figyelt kérdés
Sehol sem találok erről információt
2020. okt. 9. 14:48
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Persze mert olyan stilust képvisel mintha 108 éves lenne.. sztem kb 30, csak ciki neki, mert a viselkedese nem ezt tükrözi. Iszonyat merev és túl komoly..
2020. okt. 10. 10:22
 2/3 A kérdező kommentje:
35
2020. dec. 12. 14:50
 3/3 bernatp válasza:
Itt a videó elejefelé kiderül, hogy jelenleg 36. www.youtube.com/watch?v=4ZyFclax1tE
2021. szept. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Mi Sodi (Kiss Endre Farkas) jövője?

Azok után, hogy kiderült róla, hogy meleg és pedofil is. Mi lesz vele 5 vagy 10 év múlva?

Havas Henrik szociopata?

Kadarkai Endre műsorában láttam most vele, egy viszonylag hosszú interjút, és furcsa volt. Ahogy kiemelte, hogy mennyire szeret gonoszkodni, bántani másokat, de a társaságot kerüli. Egyedül a pénz motiválja. Az sem érdekli, hogy a szülei nem foglalkoztak vele, mert jó...

Aranyélet. Nektek is fura ez?

Kedvenc sorozatom volt, mint sokaknak, meg ugye kritikusok szerint is az egyik legjobb magyar sorozat az elmúlt években. Múlt hétvégén volt egy kis szabadidőm és visszanéztem az egészet. Mind a három évadot. Másodjára viszont ugye jobban figyel az ember a részletekre,...

Botár Endre színművész arcának miért van ázsiai beütése?

Én kedvelem őt mint színész, szinkronhang és mint hétköznapi ember. Viszont az arcának teljesen olyan a beütése, mintha a felmenői Ázsiából származnának. Valaki megtudná mondani hogy ez miért van így? Esetleg vannak a családjának ázsiai gyökerei?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!