Kadarkai Endre hány éves?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azok után, hogy kiderült róla, hogy meleg és pedofil is. Mi lesz vele 5 vagy 10 év múlva?
Kadarkai Endre műsorában láttam most vele, egy viszonylag hosszú interjút, és furcsa volt. Ahogy kiemelte, hogy mennyire szeret gonoszkodni, bántani másokat, de a társaságot kerüli. Egyedül a pénz motiválja. Az sem érdekli, hogy a szülei nem foglalkoztak vele, mert jó...
Kedvenc sorozatom volt, mint sokaknak, meg ugye kritikusok szerint is az egyik legjobb magyar sorozat az elmúlt években. Múlt hétvégén volt egy kis szabadidőm és visszanéztem az egészet. Mind a három évadot. Másodjára viszont ugye jobban figyel az ember a részletekre,...
Én kedvelem őt mint színész, szinkronhang és mint hétköznapi ember. Viszont az arcának teljesen olyan a beütése, mintha a felmenői Ázsiából származnának. Valaki megtudná mondani hogy ez miért van így? Esetleg vannak a családjának ázsiai gyökerei?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!