Azahriah mekkora vagyont halmozhatott fel a zene karriere kezdete óta?

Kb. 4-5 éve koncertezik, állítólag 7 milliót kér az utóbbi időkben egy koncertért, ebből hozzávetőlegesen ki lehet számolni.
Szerintem olyan 50M körül lehet a "vagyona". Egy szebb panellakás ára Kőbányán...
De csak a nagykoncertekért kér el 7 milliót, mint a BP Park, vagy A PL Sportaréna, ahol 11000-12500 a férőhely.
Az átlag jegyár 10000 volt, tehát au össz. bevétel egy koncerten 100 millió felett lehetet, Azahriah meg elvileg a tejes stábbal együtt kapott 7 milliót, ami azért nem valami sok.
Ilyen koncertekért nemzetközileg elismert előadók elkérnek egy 150.000.000 forintot, igaz emiatt a jegyeket is sokkal drágábban kell adni.
Viszont Azahriah jó sok koncertet ad, nem csak nagy koncerteket… Heti több alkalommal van koncert, idén olyan 40-50 koncertje volt már.
A streaming az nagyon jól megy neki, csak Spotifyon 135 millió hallgatottsága van, 1 db hallgatásért 1-5 forint között kap a kiadó, tehát a kiadó bevétele ebből legalább 135 millió, de 600 millió felett is lehet.
Azt nem tudom, hogy maga Azahriah hány százalékot kap érte… Gondolom nem sokat.
De ez még mindig csak a Spotify, de Magyarországon az Apple Musicon is első. Ott nyilvánvalóan kevesebben hallgatják, viszont az többet fizet / hallgatottság.
Valamint rádióban is több száz alkalommal lemegy egy évben csak a MIND1, de mostmár egyre több száma. Ezért is kap jogdíjat…

Nem tudom, ennyire nem ástam bele magamat a témába.
Körülbelül egy panellakás, esetleg egy szebb környéken lévő felújítandó családi ház ára lehet a zsebében.
Vagyis szerintem *még* nem *annyira* gazdag, de egyelőre felfelé ível a karrierje, úgyhogy bőven kaszálhat még egy csomó pénzt.
...hjaj.
Belegondolni is rossz ebbe amúgy, majd' 2 évvel idősebb vagyok a srácnál, én meg itt püfölöm a billentyűzetet egy rossz munkahelyen, hogy vajon mennyi pénze lehet egy viszonylag új, fiatal sztárnak... :DDD
Te 2000-es vagy akkor?
Én 98-as, nyílván én sem vagyok sehol anyagiakban az ilyen szinthez képest… Alkalmazottként ezt nem is lehet elérni.
Én vállalkozásban gondolkodom, de ahhoz még tanulni, okoskodni kell.

Igen, 2000-es vagyok, nemsokára 23 éves.
Sajnos bérből és fizetésből nem lehet meggazdagodni... de talán nem is kell.
Szeretnék én is majd vállalkozni, de nem is feltétlenül a pénz miatt, hanem azért, mert megöl ez az unalmas multis "wagie" életmód.

#6.
Mondjuk órából “olcsó” és gagyi lacoste órát hord, nem 8 milliós rolexet mint a legtöbb magyar “híresség”…
De amúgy igazad van, okosabb lenne ha tanulna és vállalkozna a zenélés mellett, de mondjuk egy mondatot, sőt még egy szót sem tud leírni helyesen szegény.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!