Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Sodi életét hány troll követi...

Sodi életét hány troll követi és keseríti meg? Pár tíz? Pár száz? Pár ezer?

Figyelt kérdés

Ezt az oldalt hányan hozták össze?:

[link]

2023. ápr. 23. 10:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Az ki?
2023. ápr. 23. 14:02
 2/12 A kérdező kommentje:

Róla szól az a link amit a kérdés alatti leírásban linkeltem. Amúgy én se tudtam a közelmúltig hogy ki az, ahhoz képest hogy régóta itt van a magyar interneten elég ismeretlen. Meg igazából a kérdést azért tettem fel, mert a Sodipédiát és a Sodifórúmot olvasva kíváncsi lettem hogy hány troll csinálja ezeket az a dolgokat, és mennyien követik ennek a szerewncsétlennek az életét napi szinten.

2023. ápr. 23. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
De azt se hagyjuk ki hogy sodi sem egy ártatlan lélek
2023. ápr. 23. 17:16
 4/12 A kérdező kommentje:
3-as: Igen, mindent megérdemel amit kap, csak kíváncsi vagyok hány embernek a hobbija ennek az idiótának a szívatása.
2023. ápr. 23. 17:32
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos még nem elegen…
2023. ápr. 23. 20:08
 6/12 anonim ***** válasza:
18%
#2 a kérdésed alapjan a link alatti oldalt trollol hozták össze. Komolyan trollok alapján kellene informálódnom arról hogy ki az? Jó sok szöveget leírtál, csak a kérdesre nem válaszoltál. Én válaszolnék szivesen, de ahhoz tudnom kéne hogy ki az akiről a kérdés szól. De ez nem derül ki a kérdesből.
2023. ápr. 24. 11:32
 7/12 anonim ***** válasza:
9%
Nem tudom, mert nem nyitom meg a linket és nem olvasom el.
2023. ápr. 24. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:
88%
Pár száz, én mindig szoktam rá nyomni röhögős emojit.
2023. jún. 15. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:
78%

pár száz ember olvasója a fórumnak, szóval igen

meg vannak az igazi trollszok akik "ügyeletesek" ők is vannak páran

2024. márc. 14. 23:11
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
Többszáz követi, de akik konkrétan csinálnak ellene valamit, ami nem csak internetes trollkodás, hanem pl kirúgatják a munkahelyéről stb, azok kb 10-20 ember saccra ahogy olvasgatom azt a fórumot (amúgy nagyon szürreális hogy ilyesmi létezik magyar nyelven, meg amúgy is :D)
2024. júl. 29. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mindig is ilyen volt a világ, vagy ez csak az én korosztályom szerencsés helyzete?

19 éves vagyok. Amióta úgymond elkezdtem "felnőtt életet élni", vagy legalábbis elindultam a felé, azóta folyamatosan van valami 🌳szság a világban. Először ott a koronavírus, most itt van a szomszédban a háború, sohanemlátott mértékű az infláció, minden qurvadrága....

Olyan történet, ahol mostohatestvérek keserítik egymás életét?

Olyan történeteket olvasnék, vagy néznék, ahol mostohanővérek nehezítik egymás életét, szerelmi ügyekben is. Ha tudsz ilyen sztorit könyvben vagy filmben, légyszi, oszd meg velem. :)

Film címet szeretnék megtudni. Igaz történeten alapul, egy sarokház a főhelyszín ahol felettébb erős paranormális tevékenységek, szellem járás...

Üdvözlet minden ide tévedt tekintetnek! Film címet szeretnék megtudni. Igaz történeten alapul, egy sarokház a főhelyszín ahol felettébb erős paranormális tevékenységek, szellem járás keseríti meg az ott élő család életét. Több pap is segíteni próbált, de kudarcot...

Melyik ez a film : a főnök elüti az alkalmazottat (aki utálja), aki meghal és mivel terhes a főnök felesége, az emberke oda születik. Ugyanaz az...

Van egy emberke, aki utálja a főnökét. A főnök véletlenül elüti és pont terhes a főnök felesége. Az emberke meg oda születik újra miután elütötték és még emlékszik rá, h a mostani apja a főnöke. És gyakorlatilag ugyanaz az ember csak egy csecsemő testben. Azért utálta ...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!