Sodi életét hány troll követi és keseríti meg? Pár tíz? Pár száz? Pár ezer?
Róla szól az a link amit a kérdés alatti leírásban linkeltem. Amúgy én se tudtam a közelmúltig hogy ki az, ahhoz képest hogy régóta itt van a magyar interneten elég ismeretlen. Meg igazából a kérdést azért tettem fel, mert a Sodipédiát és a Sodifórúmot olvasva kíváncsi lettem hogy hány troll csinálja ezeket az a dolgokat, és mennyien követik ennek a szerewncsétlennek az életét napi szinten.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:pár száz ember olvasója a fórumnak, szóval igen
meg vannak az igazi trollszok akik "ügyeletesek" ők is vannak páran

válasza:Kapcsolódó kérdések:
19 éves vagyok. Amióta úgymond elkezdtem "felnőtt életet élni", vagy legalábbis elindultam a felé, azóta folyamatosan van valami 🌳szság a világban. Először ott a koronavírus, most itt van a szomszédban a háború, sohanemlátott mértékű az infláció, minden qurvadrága....
Olyan történeteket olvasnék, vagy néznék, ahol mostohanővérek nehezítik egymás életét, szerelmi ügyekben is. Ha tudsz ilyen sztorit könyvben vagy filmben, légyszi, oszd meg velem. :)
Üdvözlet minden ide tévedt tekintetnek! Film címet szeretnék megtudni. Igaz történeten alapul, egy sarokház a főhelyszín ahol felettébb erős paranormális tevékenységek, szellem járás keseríti meg az ott élő család életét. Több pap is segíteni próbált, de kudarcot...
Van egy emberke, aki utálja a főnökét. A főnök véletlenül elüti és pont terhes a főnök felesége. Az emberke meg oda születik újra miután elütötték és még emlékszik rá, h a mostani apja a főnöke. És gyakorlatilag ugyanaz az ember csak egy csecsemő testben. Azért utálta ...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!