Ön elmenne egy hétre Alekosszal nyaralni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 20:18
41/43 Dragonight válasza:
Ha lány lennék igen de csak a vakáció miatt.
42/43 anonim 

válasza:

válasza:Ezzel a senkivel, aki attól lett milliomos hogy lósz@rt sem csinált egybezárva a többi idiótával??? SOHA!
43/43 anonim válasza:
Teljesen eggyet értek veletek kivéve azzal "akinek nincs tévéje".
Kapcsolódó kérdések:
Bódi Gusztiéknak, honnan van sok pénzük arra, hogy minden évben elmennek külföldre nyaralni?
Ráadásul nem közeli,határ menti országokba vagy ide Európába, hanem a tengeren túlra. Vajon tisztességes úton van jövedelmük? Ez olyan bosszantó, akkor legalább ne mutogatnák a nyilvánosság előtt, hogy eddig hol voltak és hová terveznek menni következőleg. Nekem nem...
Mi lett Alekosszal meg Veronikával?
Légyszi, ne olyan válaszokat, hogy kit érdekel. Nekem se ez a legnagyobb problámám, de kiváncsi vagyok. Linkek is jöhetnek.
Szerintetek mi baja van annak, aki ilyeneket kérdez: "Lefeküdnétek Alekosszal? "
Az utolsó élőlény is kihalt a Földről, és annyira nincs kivel? Szereti az extrém gusztustalan figurákat? Leszbikus szeretne lenni, és így próbálja magával megutáltatni a férfiakat?
Hogy tudnék találkozni Alekosszal?
Beszélgetni szeretnék vele, kíváncsi vagyok a véleményére rólam. Hogy tudnám ezt megszervezni? Kihez forduljak és mivel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!