Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A eurythmics-et szereti...

A eurythmics-et szereti valaki? És ha igen mostanában már nagyon ciki ilyet hallgatni?

Figyelt kérdés
ez a kedvencz zenekarom, pedig csak 13 >lány< vok
2009. dec. 30. 18:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, jó ízlésed van. (Viszont rossz helyesírásod :)
2009. dec. 30. 18:43
 2/2 anonim válasza:

Iszonyúan szeretem, csak a Beatles-től meg a Eurythmics-től volt meg több lemez (kazettán) is kamaszkoromban. Most meg már középkorú vagyok.

Ezt az albumot hallgatom: www.youtube.com/watch?v=UL89KQJQ3Zk . Nem tudom eldönteni, hogy a gyereknek melyik számot ajánljam. :) (Minden nap ő is küld egy számot nekem és én is küldök egyet neki.)

2022. ápr. 21. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek ciki ilyen zenéket hallgatni 15 évesen?

Igazából a rappet szeretm meg minden stílusú zenét meghallgatok,de mikor mc hawert hallgatok vagy akármilyen mulatóst teljesen jól érzem magam mindig a régebbi mulatozások jutnak eszembe..15/LSzerintetek ma már ciki ilyen zenéket hallgatni?

Ciki, hogy 10 éves lány létemre a komolyzenét is szeretem?

10 éves lány vagyok.Nagyon szeretem a komolyzenét.Persze mást is szeretek, sok félét, rihanna, katy perry, nem lényeg. Mindenki az osztályomból a dzsungel zenét szereti. Fluor tomi, Repp, Hip-Hop. Tiz éves körüli emberek! Ti mit szerettek? Szerintetek ciki? Felnőtt...

Ciki, ha 33/F-ként szeretem a Scissor Sisters zenéjét?

Nem vagyok meleg, de kifejezetten tetszik a dallamvilág és a nyávogós,egyedi énekhang. Nem tudom a mai zenéket követni már, leragadtam a 80/90-es éveknél...

Ciki hogyha ilyen zenét hallgat egy lány?

Szóval nagyon-nagyon imádom Bob Marleyt. :$ Szeretem a mostani zenéket is tényleg...főleg a houset :D, de valamiért akkor sem ér fel egy sem a reggeavel...nálam. :) De tényleg egyszerűen nem tudom megunni. :) Az egész szobámat átalakítottam ilyen mediterrán...

Mennyire ciki a léggitár?

Szóval, kölyökként sokat léggitároztam, és persze rájöttem, hogy ez nekem nem elég. Három éve gitározok, van egy kis bandám is, bár inkább csak egy baráti kör, akikkel összejárunk néha zenélni. Szóval, ma egész jó napom volt, és itthon a szobában nekiálltam egy kicsit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!