Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön ha egy fiúnak piercingjei vannak?
Figyelt kérdés
Sziasztok most inkább az ilyen fiatalabb lany korosztalytol kerdeznem, nektek bejon ha egy fiunak piercingjei vannak, vagy inkabb visszataszito? Ilyen orrkarikara gondolok leginkabb illetve fulbevalora, szemoldok piercingre.ma 19:54
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Egy piercinges lánynak valószínűleg bejön (persze csak akkor, ha minden más is stimmel), egyéb esetben tök lutri.
2/2 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem jön be, de ízlések és pofonok. Szerintem sok lánynak bejön, vagy legalábbis nem kizáró tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Lányok titeket zavar ha egy fiúnak piercing-je van?
Vagy mit gondoltok erről? Kort is.
A fiúnak is jó ha a lánynak van nyelv piercingje?
Mert sok lány mondja hogy isteni ha a fiúnak van.Mióta kiszúrattam sok srác azt hú de jól fog járni a barátod.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!