Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor leszek szerelmes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor leszek szerelmes?

Figyelt kérdés

Rossz ránézni nap, mint nap az utcán lévő párokra :O, én még nem voltam szerelmes soha és kezd frusztrálni és azt gondolom, hogy nem is tudok az lenni, olyan lány nem létezik, akit én szeretnék, de eltudok ettől az álomképtől rugaszkodni és kimondani kitudom, hogy igen ő jól néz ki, de én nem találok olyan belsőt, amit szeretnék.. Ez miért van?? Én vagyok ilyen béna? Ti mikor voltatok először szerelmesek??

17F

2016. jún. 25. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Mesélj kérlek, milyen számodra a megfelelő lány belső tulajdonsága?

Mert el nem hiszem, hogy nincs ilyen lány!:)

Én sem voltam még szerelmes úgy igazán, de már elég régóta tetszik az egyik osztálytársam. :)

16L

2016. jún. 25. 15:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Amúgy az álomképem külsőre leginkább rá hasonlít *-*

Karen Gillan

Nehéz a belsőt megfogalmazni, ha az "igazi" ott van azt észre veszi az ember nem?? Leírhatatlan a tökéletes lány és felesleges lenne leírnom, mert ez is csak egy "álom"

2016. jún. 25. 15:20
 3/8 October15 ***** válasza:

Ez nem azon múlik, hogy béna vagy-e vagy sem. :D Ha még nem futottál össze számodra megfelelő személyiségű lánnyal akkor nehéz ügy lett volna szerelmesnek lenni.

1.: Édes m1. Ha te azt tudnád, hogy nekem [noha nem az első szerelmem az nem ő volt] első bnőm és az addig általam felvázolt ideál között milyen különbség volt.. :D

2016. jún. 25. 15:22
 4/8 October15 ***** válasza:

Kérdező: Tehát real time photoshopolja szét magát. Tudod mikor fog így kinézni egy hasonló korú csaj... :D

Hát ha egy szót nem váltasz vele akkor aligha fog feltűnni, hogy "bazzeg ez meg itt az IGAZI" bármi is legyen az. 17 évesen ki ne találd már, hogy megtalálod az """""igazit"""" mert a végén még el is hiszem. :D

2016. jún. 25. 15:24
 5/8 A kérdező kommentje:

Ezen a képen tetszik a legjobban :3

[link]

2016. jún. 25. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Addig örülj, amíg nem gyakran leszel szerelmes...
2016. jún. 25. 16:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Èn se voltam soha szerelmes de amúgy lehet h létezik neked a „nagy ő" csak mèg nem találtál rá:)

L

2016. jún. 25. 17:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :3.. Hát akkor várok még egy évet és ha semmi nem változik, akkor gondolom már aggódhatok :O
2016. jún. 25. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!