Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátOM más lánnyal fog táncolni a szalagavatón?!
Nemrég jöttünk össze, előtte nem ismertük egymást, max. látásból. Mi évfolyamtársak vagyunk, az a csaj az ő osztályátrsa. Most, hogy előkerült az osztályban a szalagavató kérdése, egy csomó pár már bejelentkezett. A barátom elmondása szerint a csaj már akkor "lestoppolta", mikor mi még nem voltunk együtt.
Nagyon kellemetlenül érintett/érint a dolog, főleg, hogy nekem még nincs is párom. A csaj biztos megsértődne, de azt gondolom, nonszensz, hogy holmi lányka érzéseit jobban szem előtt tartja, mint a saját barátnője érzéseit.
Mikor megemlítettem neki egy nevet, hogy ha minden kötél szakad, akkor azt a srácot választanám, láttam, hogy nem tetszett neki a dolog és képeket vágott. Az teljesen okés, hogy ő mással, de én már nem tehetem meg ugyanezt. Szóval ő azt szeretné, hogy amíg ő azzal a csajjal elkeringőzget, addig én a sarkoban ülve búslakodjak? (:
Mennyire okés így ez a helyzet? Jogosan esik rosszul a szituáció? Vagy csak túlreagálom?
Ha nem évfolyamtánc van, akkor lehet a te párod is. Bár a szalagavató még elég sokára lesz, ki tudja mi lesz veletek addig.
Nyugodtan válassz másik srácot.
Mindketten szánalmasan viselkedtek.
Te egy hisztérika vagy, aki ahelyett hogy örülne, hogy kifogott egy megbízható, szavatartó fiút, vergődik a féltékenységtől. Te vagy egy "holmi lányka", nem az osztálytársa, hiszen őt régebbről ismeri, és elég gáz lenne, ha az ígéretét megszegve visszalépne.
Ő szintén olyan nevetséges mint te, mert szintén ok nélkül féltékenykedik. Már itt látszik, hogy ha együtt maradtok, akkor neki bármit lehet majd, neked meg kuss lesz a neved.
Végülis megérdemlitek egymást, legalább nem egy normális embert keserítetek az alaptalan féltékenységgel, hanem egymás idegeire fogtok menni.
Csak egy dolgot nem értek. Miért került ez a kérdés a FELNŐTT párkapcsolatok kategóriába?
Ez már le volt beszélve. Ebben igaza van.
És ha addig szakitotok? Akkor újabb csere?
Válassz mást. Ha pofakat vág, az az ő baja.
Előző : ja, a fiúnak illik, de ha már az egész évfolyamnak megvan a párja, nem fog hozzá egy 10-es (/fiatalabb) odamenni, hogy van e már párja. Ilyenkor a lány kéri fel őt.
Amúgy ja, furák vagytok, én valószínűleg a csaj helyében megkérdezném, akartok e együtt táncolni, én meg keresném mást. A barátod meg gáz, miért féltékenykedik, ha ő is mással táncol?
A szalag avatón a keringő az osztály tánc.
Célszerű osztálytársat választani, hisz vele fogjátok a próbákat gond nélkül összeegyeztetni :)
Abban az esetben, ha neki nem lenne párja. És a te osztályodból nem fosztanál meg egyetlen fiút sem a tánc lehetőségétől, lehetne a párod :)
De ne reagáljuk már túl bakki.
Tessék vele ezt megbeszélni.
Majd ráérek vitatkozni hogy miért nem vette ki időben, vagy hogy miért iszik.
Vagy miért nem fizeti a gyerek tartást.
Vagy ha jó szülő lesz, miért kirándulni mentek, mikor te valami extrémebbre vágysz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!