Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fogok élni?
149cm vagyok és nem tudnám egy olyan barátnőt elképzelni mellém aki magasabb nálam. Szóval egyedül fogom élni az életemetés elöbb utóbb beleunnák.
Én azt gondolom, hogy 30 évesen már nem fogok élni.
17/F
That's the spirit! :D
Amúgy miért baj az ha magasabb nálad a barátnőd?
#5 Örülj akkor, hogy nekem nincs kint a nevem a válaszaimnál, mert gyakran látnád :D
Egyszerűen csak sokat gyakorizik :)
Cáfolnám az általánosító, de mégis egyéni pozitív válaszokat.
Attól, hogy van 1 vagy 2 kivétel a nők körében, a túlnyomó többség még igenis pont, hogy mocskosul érzékeny arra, hogy a férfi az legyen magas, de legalább 180 cm magas!
Én 170 cm vagyok, és még soha egyetlen 165 centinél magasabb nőt sem találtam, akit nem zavart volna, ha nem vagyok nála. magasabb legalább 5 centivel, de inkább többel!
Kivétel nélkül az összes kikötötte, hogy neki csak nála legalább 8-10 centivel magasabb ember lehet férfi.
És nem 3 lány volt, akikről most írtam, hanem több 10 tucat! Soha egyetlen kivétel sem volt még! Pedig azért elég sokat ismerkedtem már az elmúlt 10 évben... És nem is én válogattam, hanem egészen egyszerűen a nők ilyen válogatósak, hogy egy ennyire jelentéktelen dolgot ennyire fontosnak kiáltanak ki, és teljesen értelmetlenül ráadásul!
Utolsónak írom,ha csak a magasságoddal lenne gond,nem érdekelt volna senkit.
175 cm vagyok és már nagyon sokszor volt olyan,hogy nálam 2-3 centivel is magasabb lánnyal voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!