Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki hogy 18 éves vagyok és nem volt még barátnőm?

válasza:

válasza:Nem ciki, csak ha te annak hiszed. De akkor sem ciki a szó objektív értelmében, ha egyátalán itt beszélhetünk objektivitásról.
A gyilkost halálra ítélik, a katonát hőssé avatják. Ez csak megítélés kérdése. Elsősorban a sajátod.
Ha van elég önbizalmad, kiteheted minden gyengeséged félelmed, úgy állsz majd ott mintha mi sem történt volna. Fájónak ható szavak tettek, leperegnek rólad, mint az esőcseppek.
Egy pszichomókus azt mondaná ezek megfigyelhető emberi dolgok, folyamatok.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem ciki, csak életed egyetlen vissza nem térő lehetőséget szalasztod el....
Majd 30-40 éves korodban fogod bánni

válasza:Igen az, mer így kiheréled magad a többi kan előtt. Még akkor illene tartanod egy ál nőt és toszogatnod, ha semmi kedved nincs hozzá.
Ha most "nincs kedved hozzá", akkor az azért van, mert tudod hogy úgy sem kaphatsz és beletörődtél. Ez nem a te választásod, csak ezzel nyugtatod magad.
Hogy homokos vagy és még nem dolgoztad fel, vagy igen, de nem mersz lépni semerre.
Ha lúzer voltál eddig is, akkor kár ezen aggódnod. Ha kb. minden rendben veled, minimum átlagos vagy, akkor meg tényleg illene valamit felmutatnod. Legalább numerákat, ha "valódi" tini párkapcsoltra nincs is "hangulatod". Ami amúgy nehezen hihető (hogy nincs hangulatod), mer ha elkezdesz b.szn., akkor megszereted hogy nem kell minden b.sz.s előtt körbe lengni az új kiszemeltet és felesleges körökkel bonyolítani az ürítési ciklus elejét.
Nem xiki!
Bocsi a távoli példáert, de jogász vagyo:
céget sem azért alapít valaki, hogy legyen neki egy cége, hanem mert van egy gazdasági tevékenység, amit ilyen céges formában tud legjobban végezni.
Barátnőt sem azért keressen egy srác, hogy legyen egy barátnője "ki van pipálva"), hanem hogy megtaláld azt a lényt, akit így párkapcsolatban tudsz boldoggá tenni.
De semmi go d azzal, h .ost épp nem keresed, sok oka lebet. (Készülsz felvetelire, nyelvvizsgára, dolgozol nyáron stb.)
És lehet h most tényleg nincs hozzá kedved most - az se baj.
Kapcsolódó kérdések:
Ha összeveszünk letilt én állandóan ideges vagyok nem eszek eljárok inni egyszerűen tönkre vagyok. Ő meg ha én nem esedezek neki simán elmegy máshoz. Kövezzetek meg nyugodtan tudom hogy ez nem normális és más lehet már elengedte volna. De a tanacsaitok kérem mert most is ebben a helyzetben vagyok.
Feltétlen le akartok feküdni vele? Vagy ha ő nem akar, vártok a kedvéért? Petting, ilyenek?
A 18-20 éves lányok? Vagy inkább a fiatalabb 14-17 éves lányok?! Nekem a fiatalabbak jobban tetszenek. De egyik "haverom" beszólt azért, hogy ne legyek cs, hogy rá megyek egy 15 évesre. Végűl utána akkor is rá mentem. De a becsületemet azért nem akarom elveszteni.....
Ő 18 éves 5 fiúval feküdt le volt előttem hosszabb kapcsolatai voltak, szerethető aranyos lány, de mégis zavar én 17 éves fiú vagyok és ő a 8-dik akivel lefeküdtem
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!