Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha szép szóval nem megy akkor az ex felemlegetésével többet érnék el vagy csak rontana a helyzeten?
Figyelt kérdés
A barátommal viszonylag jól megvagyunk viszont van egy két dolga ami nagyon idegesít és ami hosszú távon tuti szakításra adna okot. Ha szépen szólok neki hogy ezt nem kéne akkor megígéri hogy többet nem csinálja de akkor is folytatja, ha rákiabálok akkor szintén bocsánatot kér és esküdözik, de aztán megint előröl megy az egész. Szerintetek ha elmondanám neki hogy ez engem nagyon nagyon bánt és ilyeneket még az exeim se csináltak velem pedig velük is nyomós ok miatt szakítottam az javítana valamit a helyzeten? Talán jobban belegondolna hogy ez nálam ok a szakításra?
18/L
2015. jún. 4. 16:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem akármit is mondanál neki,késôbb úgy is folytatná még ha egy ideig be is fejezné.. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!