Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Működthet a kapcsolat egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működthet a kapcsolat egy 19/F és egy 13/L között?

Figyelt kérdés

Én a lány vagyok és nagyon zavar ez a kérdés. Még nem járunk de nagyon a felé haladunk.De a fiu amugy nem az a szex mániás tipus nagyon kedves meg aranyos csak félek a 6 év miatt. Meg a net is tele van ezekkel az idézetekkel: Kor, súly, magasság.-a szerelemben nem számitanak.

Szerintetek működne a kapcsolat?

2016. júl. 1. 14:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%
nem a 6 évvel van gond mert 22 meg 28 az tökmindegy de ilyen korban ez legalább duplázodik... plusz 13 eves lánynak akármilyen fiuval sem való egy kapcsolat a kapcsolat leghamarabb a tinik. dolga a 13 meg nagyon gyerek... plusz te csak hiszed hogy nem szex mániás... de ha így is van akkor is vannak testi szuksegletei amiket te 3 évig biztosan nem tudsz biztosítani neki
2016. júl. 1. 14:08
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
De számítanak! Csak vannak kivételek .-. Nos mire te 19 leszel ő addigra 25.. az működne .-. De jelen esetben nagyon nem.. Még tényleg gyerek vagy ehhez..
2016. júl. 1. 14:09
 3/18 A kérdező kommentje:
Ohm ez igy félig nem igaz(#1). Testileg (orvosi vizsgálat alapján) egy 15-6 éves lánynak felelek meg.
2016. júl. 1. 14:11
 4/18 anonim ***** válasza:
58%
Fujj :O
2016. júl. 1. 14:19
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem működhetne.... Távkapcsolatban.... Te otthon, ő a börtönben. Sajnálom, de a törvényt nem érdekli, hogy szeretitek egymást vagy nem, ő felnőtt-te gyerek és egy 19 évessel való kapcsolat létesítés KHM.... nélkül nem jár, mert max. 1 évet vár rád, HA nagyon aranyos és megértő, de ha többet, ak szakítotok, ő keres magának egy ->NŐT<- te meg sírhatsz utánna, HA kielégíted a "szükségleteit", akkor is vége a "kapcsolatotoknak, mert a börtönből fog integetni neked. Mellesleg ez így (mármint 13-19) egy picit röhejes. A te érdekedben mondom (én 14 vok); hagyd ezt és csak legyetek barátok. ;)
2016. júl. 1. 14:20
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
De jogi szempontból nem felelsz meg 15-16-nak.
2016. júl. 1. 14:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Lehet testileg annyi vagy,de még nem tudod,h 1 idő után majd várni fogja,h lefeküdjetek.Ismerkedjetek és ha jobban megismered,akkor majd több véleményed is lesz és észre fogod venni,h a személyiségedhez is kötődik vagy csak a testedhez,ha azon kívül h zavar a kora nincs más,akkor próbáljátok meg,csak nehogy csalódj :)
2016. júl. 1. 14:24
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Testileg (orvosi vizsgálat alapján) egy 15-6 éves lánynak felelek meg."

magyarul nagyobb a csöcsöd, mint az agyad. én erre nem ennék ilyen büszke.

2016. júl. 1. 14:32
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ,ez törvénybe ütköző.
2016. júl. 1. 14:48
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szellemileg meg ugyanugy 13 eves vagy, mint barmelyik masik 13 eves.

A fiu eleg nagy bajba kerulhet miattad (gyermekkoruval folytatott szexualis viszony erosen buntetendo, akkor is ha te beleegyeztel), ugyhogy sajat erdekedben (meg az oveben) varjatok ezzel a kapcsolatosdival...

2016. júl. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!