Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSETEK! Szerintetek sok az a ket év? 16/L 14/F
Tudományos nézetből sok. A statisztikák azt mutatják, hogy egy 16 éves lány testileg és lelkileg is feljettebb egy 16 éves fiúnál, egy 14 évesről pedig ne is beszéljünk.
Azonban vannak kivételek, vannak gyerekes 16 éves lányok, koraérett 14 éves fiúk. Nektek kell eldöntenetek, hogy milyen szituációban vagytok, hogy viszonyultok ehhez a korkülönbséghez.
Mi csak nyers nemet vagy egy semmit sem érő biztató igent tudunk mondani. A dolog rajtatok ál 100%ban. Bárhogy is döntötök ne engedjétek, hogy más befolyásolja az elhatározásotokat.
"Tudom, hogy csak 2 év, de ebben a korban sokat számít. "
Maga a 2 év nem sok, kivéve ha a lány idősebb. A lányok korábban érnek alapból, és emellé te még idősebb is vagy.
ENnyi ismeretség után minek kell egyáltalán rögtön a kapcsolaton gondolkodni? Nem értem a női nemet, soha nem is fogom......
A 8-as nem én vagyok :3.. De ugyan annyi a %-a :O..
Amúgy szerintem csak rajtatok múlik az egész :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!