Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl?

Figyelt kérdés
2 éve tart egy nagy szerelem, nagyon beleéltem magam, már az esküvőt, a közös jövőt terveztem, beszélgettünk is párszor, de sajnos nem sikerült szerelmet vallani neki, túlságosan féltem az elutasítástól. Most pedig már találkozni sem akar sajnos, eljátszottam minden utolsó utáni esélyemet. Hogyan lehetne túllépni?

ma 09:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

Kamu. A "nagy" szerelem. 🤣🤣🤣🤣

Apukám, ha szeretne, veled lenne életed végéig. Vagy valamit nagyon benéztél.

ma 10:03
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Mennyi idősek is vagytok?

Honnan a kontakt vele?

Lehet, a miértekre kellene rámenni.

ma 10:27
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

ahogy ők. 2 nap alatt elfelejtenek a lányok, nincs értékrendjük, egyik pasi nekik olyan mint a másik.

de ez azért van így mert teljesen alárendeljük magunkat.

mivel ők minekünk kevésbé így mi máshogy látjuk őket, és ha akad 1 jobb akkor kb a rabszolgája leszünk.

ők azt látják Gabi is megtesz mindent amit kérnek, Laci is.. Zoli is..

szal kb mindegy nekik -.-

ma 11:14
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

2 éve tart?? és nem vallottatok szerelmet

nah ezt most nem értem

kérdező bevetted a gyógyszered?

ma 11:15
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
2 éve epekedsz utána, de alig beszéltetek? Tudja a házassági terveidet? Hivd el ide-oda, csináljatok közös programokat, itt a nyár
ma 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Mivel játszottad el az utolsó esélyedet?
ma 11:39
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást mihamarabb, csak így tudsz túl lépni!
ma 12:03
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Nem két évnyi kapcsolatot kell elengedned, hanem két évnyi reményt és fantáziát. Ez ugyanúgy tud fájni, de fontos felismerni, hogy nem egy valódi párkapcsolat ért véget. Próbálj arra koncentrálni, hogy a következő alkalommal minél előbb kiderüljön, kölcsönösek-e az érzések. Az elutasítás fáj, de általában sokkal kevésbé, mint évekig egy lehetőségbe kapaszkodni.
ma 14:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

6 os.. nem!

együtt járnak 2 éve..de nem tudja a csaj :DDDDDDDD

nem tom mi van.

ma 15:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

de mondjuk ilyen baromságokat inkább fiatal lányok írnak.. sztem lány a kérdező

szal a fiú nem is tud a dologról de kapcsolatban van vele

ma 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy dolgozhatnám fel a hiányát? Hogyan lépjek túl rajta?

Nagyon hiányzik, mindenről ő jut az eszembe. Azt érzem minden alkalommal, hogy megszakad a szívem, esténként még mindig elsírom magam, hogy nem része már az életemnek. Annyira elviselhetetlen ahogy érzem magam miatta. Várom, hogy keressen, de tudom, hogy sose fog már....

Kiolvastam a Higgy nekemet! Hogyan lépjek túl rajta?

SPOILER!!! Egyszerűen rossz belegondolni, hogy még fél év, mire kijön a következő rész. Annyira jó volt, meg tökre örülök Vivinek és Dominiknak, meg remélem, hogy végre Sára és Rajmund is bevallják egymásnak... Törődjek bele, hogy még fél évet kell várnom az új könyvre?

Hogyan lépjek túl rajta?

Sziasztok! Életemben először rám talált a szerelem... Össze jöttem a lánnyal mert mint kiderült Ő is érzett irántam szerelmet és Ő is vallott nekem szerelmet nem én. 1 Hónapig voltunk együtt... Elvette tőlem az első csókomat, minden héten egyszer találkoztunk. Csak...

Hogyan legyek túl a volt barátomon?

15/L vagyok és még 2015 nyarán megismertem egy fiút,akibe szerelmes lettem.2 évig együtt voltunk. Persze voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkba, de másfél hónapja elég csúnyán összevesztünk és szakítottunk. Muszály lenne elfelejtenem valahogy, mert nem szeretnék miatta...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!