Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Magas érzelmi intelligencia...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas érzelmi intelligencia kell ahhoz hogy tiniként legyen kapcsolata valakinek?

Figyelt kérdés
Vagy legalábbis korán erőnek kell lenni?
ma 21:06
 1/2 anonim ***** válasza:
nem
ma 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem feltétel, de nem is hátrány.
ma 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Miert nem találok rendes fiatal fiút, hosszabb, komolyabb kapcsolatra?

Legalábbis Pécsen alig van az biztos es sok esetben azok is foglaltak. Olyanra gondolok aki okos, megbízható, őszinte, segítőkész, nyugodt, érett, törődő, szereti az állatokat, gyerekeket, illedelmes, próbál minden problémát rendesen kezelni, meglehet vele mindent...

A fiúknak tényleg baj, ha egy lány okos, vagy műveltebb?

Tegnap beszélgettem egy ismerősömmel (sráccal), aki a következőt mondta (nem szószerint, de így nagyjából, gyakorlatilag ez volt a lényeg): ,,Nem azért, de én nem csodálkozom, hogy mindenkinek friend zone kategória vagy, mert a legtöbb fiú nem bírja, ha a csaja túl...

Szerintetek van esély rá, hogy valaha valakinek megtetszem majd?

Tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, ezért most igyekszem a lényegre térni, vagyis a rám vonatkozó részekre, amik miatt ez a kérdés nem ugyanolyan mint a többi. Szóval a pozitívumaim: Külső: mások szerint szép az arcom, szinte hibátlan a bőröm, nem vagyok...

Hogyan érdemelhetnék ki egy ilyen fiút? Hogy lehetnék elég jó ehhez?

Szóval először is: számomra egy fiúban a következők fontosak, ezeket "keresem" az emberekben: Intelligencia: érzelmi leginkább, de minden étrelemben véve, nem kell, hogy zseni legyen, vagy stréber, csak legyen intelligens. Szóval nem is a tárgyi tudásra gondolok,...

Alteros, művész alkatú, , , különc'' fiúkat merre kéne keresnem? (Többi lent. )

Léteznek olyan fiúk, akik alterosak (eltérő a stílusuk, a kinézetük, a hobbijuk, a világnézetük a mainstreamtől), és ilyen művészesebbek, műveltebbek, érzékenyebbek? Emellett nem ilyen betegesen alternatívak, úgy műből meg direktből, akik rá vannak kattanva, hogy...

Hogy tudnám megközelíteni?

Osztálytársam, és mivel 8 osztályos gimibe járunk még 7 évig lennénk egy osztályban. Igazából okos, és szép, szereti a szarkazmust és az iróniát a poénjaimban. Én szemüveges, kb. 5-10 centivel vagyok magasabb nála. Duci vagyok, de a széles vállaim miatt nem látszik....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!