Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keres ha szeret?
Figyelt kérdés
Tudom a fiúról hogy szeret legalább is 2nap alatt majdcsak nem gondolja meg magát mert már sajnos ilyen is előfordult vele :/ mások előtt titkoljuk ami közöttünk van mert tetszem a haverjának. A lényeg az hogy amikor igazán oda van értem akkor ír meg bókol stb. Aztán nem beszélünk egy napig és máris "kevésbé szeret" most is fent van facebookon irtam de nem látja...és nem is válaszol. Miért van ez?2016. jún. 23. 23:47
1/2 anonim válasza:
Hany evesek vagytok? Nem lehet, hogy cdak szorakozik? 20eves kor alatt a fiuk tobbsege szeret "jatszadozni" a lanyokkal ilyen teren (is). Tisztelet a kivetelnek
2/2 October15 válasza:
1.: Ez tény, akár önkénytelenül is összejön elvégre annyira tisztában van magával és a környezetével az összes tini..vagy mégsem.:D
Ugyanakkor ne a fszbook meg a pinagram legyen már a mérvadó és az alapköve egy kapcsolatnak.. ha mégis akkor ott nagyobb problémák is akadnak mint az, hogy ki ír és mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!