Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Megtetszett egy lány ismerősöm.
Figyelt kérdés
Megtetszett egy lány ismerősöm és fel szeretném szedni. Csak egy baj van. Én nagy darab vagyok és szerintem nem is nézek ki jól, ő pedig gyönyörű szép. Hogy tudnám felszedni? (Privátba jöhetnek a kérdések.)2016. jún. 26. 09:36
2/3 anonim válasza:
Szedd fel:D hátha pont bejösz neki, kivéve ha molnár krisztián vagy meer akor nem hiném xD, bár ha neked a szép lány egy sík hüje akor elég ha van pénzed:D
3/3 anonim válasza:
Verseld ezt el neki a Molnár Krisztián versét !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!