Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem értem miért nem keres,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért nem keres, miért nem hív vagy miért nem ír, ha olyan jól meg voltunk eddig?

Figyelt kérdés

Kedves válasz adóim! :) 18 éves vagyok és a fú aki tetszik 19.

Először is van egy fiú aki nagyon tetszik és hát a véletlen folytán ismertük meg egymást. Elkezdtünk beszélgetni, aztán találkoztunk is csók is volt majd egyre többet találkoztunk. Szerette volna megismételni a csókot mondtam én is, de semmit sem erőltettünk és jó hangulatba teltek az utána történő találkozónk is. a barátai kedvelnek örökké mosolyognak rám és köszönnek nekem a suli folyosón. Eléggé elfoglalt a fiú aki tetszik, és ezért az első 3-4 hét után kezdett "hanyagolni" elmaradtak néha a "Jó reggelt!" sms-ek vagy a napi telefonhívások. Most meg már lassan egy 3 hete nem találkoztunk, gyérebben írunk, és múlt csütörtökön kérdem, hogy "Csaknem fogyott el a témánk?" mire ő "De igen" és írtam hogy ezt még lehet orvosolni nem de? Mire ő csak mosolygott. Másnap felhívott beszéltünk egy 5 percet és azóta vagyis 4 napja nem is hívott és nem is irt.

Szóval azt szeretném tudni, hogy most velem van a baj? Vagy miért nem ír, és miért nem keres?:( Ha minden úgymond idillikus és tökéletes volt és már már a közös jövőt terveztük mind az utolsó percig akkor mi lehet a baj?

2016. jún. 27. 20:46
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Jaj és szerintetek most én keressem vagy várjam meg míg esetleg HA fog keresni?
2016. jún. 27. 20:55
 2/13 anonim válasza:
Szerintem, ne várj arra hogy hátha majd keres, hanem kérdezz rá hogy mi a gond... vagy hogy esetleg gondolt e ebböl többet!?
2016. jún. 27. 21:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem veszi rossz néven vajon? Vagyis, hogy kezdjem? Egyből írjam neki, hogy "mond meg mit akarsz, hogy tudjak tovább lépni"? Vagy kezdetnek írjam, hogy "Jól el vagy veszve, hogy nem is keresel"?
2016. jún. 27. 21:08
 4/13 anonim válasza:
Elöször kérdezd meg hogy, hogy van, miujság vele, rég beszéltetek... és hogy ennek van e valami oka? Esetleg zavarod? :) Igy kb! :) Próba szerencse!
2016. jún. 27. 21:13
 5/13 Adelll ***** válasza:

En is ettol felek h velem ez lesz. Ennek az az oka h tul 'intenziv' volt a kapcsolatotokat. Jot tesz neha egy kis szunet. De ezt beszeljetek meg mert ha igy hagyjatok el fogtok tavolodni. A masik fo baj h most igy ez nem is barsag nem is tobb es ebbe konnyen bele lehet fasulni. Ha a kapcsolatotok elorebb tudna jutni akkor az is sokmindent megoldana. Talalkozzatok tobbet elobe. Utana is sokkal jobb lenne. Es nem kell minden nap tefonon beszelni mert azt egy ido utan kenyszernek fogjatok erezni. Na de a lenyeg.. Semmit nem csinaltal rosszul, ilyen mindenkivel elofordul es ez meg nem azt jelenti h vegleg eltavoldtatok. Gondolom kezdesz elbizonytalanodni de ne tedd! Kersd nyugodtan, legyetek nyiltak ezzel a temaval es ugy atlagosan beszeljetek kevesebbet.

Remelem tudtam segiteni;)

2016. jún. 27. 21:14
 6/13 October15 ***** válasza:

A leírtak alapján maximum te terveztél bármiféle közös jövőt. A témák hiányát tényleg lehet orvosolni, mondjuk én erre egy ":P"-t reagáltam volna.. az szerintem egyértelműbb. :P

Kérdezd meg, bár a helyedben nem számítanék sok jóra, ha elfoglaltság miatt nincs időm valakire akkor nem azt fogom mondani, hogy nincs miről beszéljünk..

2016. jún. 27. 21:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hasznosak voltak ezek a tanácsok, én találkoznék többet szívesen csak nagyon elfoglalt s nem akarom erőltetni, s nem tudom, hogy hogy illik, hogy én hívjam, pl. egyet elmenjünk sétálni/ fagyizni, vagy várjam meg míg ő hív. De akkor mindenképp fogok írni neki, hogy ne az legyen, hogy nem adtam neki biztos jelet a felé, hogy mennyire is tetszik nekem :)
2016. jún. 27. 21:19
 8/13 October15 ***** válasza:

5.: "En is ettol felek h velem ez lesz. Ennek az az oka h tul 'intenziv' volt a kapcsolatotokat."

What? Mármint ha 2 ember letudja kötni egymást akkor belátható időn belül ilyen nem következik be. :D Mondom ezt úgy, hogy én qrva sokat tudok beszélgetni ha az illetőt érdekesnek találom.

2016. jún. 27. 21:19
 9/13 October15 ***** válasza:
Kérdező: Mi hogy illik? Ha elhívod és nem akar menni akkor az nem azért lesz mert jaj nem neked kellett volna elhívnod.. könyörgöm 2016-ban SAJNOS szakállas nőnek is totál ILLIK lenni.. akkor szerintem olyan nőnek is aki képes kibökni, hogy mit akar.
2016. jún. 27. 21:21
 10/13 A kérdező kommentje:

Jaj nem én teljesen nyitott vagyok, s abszolút nem vissza húzódó s bármilyen témáról tudok beszélni, csak előtte azért mégis a legjobb formámat akarom hozni, s gondolom más is volt úgy hogy a kiszemelte előtt még inkább imponálni akar s olyankor nehezebben jönnek a szavak. Amúgy meg ő is sok mindent tervezgetett vagyis mondta hogy komoly kapcsolatot szeretne velem :)

S nem attól félek, hogy elhívjam hanem hogy mégis csak a fiúnak kell ezt a lépést meg tennie s lehet régi módi vagyok de ezt így illik véleményem szerint

2016. jún. 27. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!