Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16F és egy 28L között lehet valami? (Nem levevő meg ebhez hasonló hanem szerelem)
Szóval egy 16 éves fiú és egy 28 éves Nő között lehet szerelem?
Ti mit csinálnátok a helyükben?
Nemet és kort is írj
Én is 28 leszek (nő), és a fiatalabbak jönnek be, de mikor 2 éve egy 17 éves srác volt rám mozdulva, azt már én is túlzásnak éreztem.
20 alattival nem hiszem, hogy lenne értelme egy 28 évesnek ismerkedni.
16 éves fiú lehet szerelmes 28 éves nőbe. De ez inkább plátói szokott lenni, egy fajta rajongás. Én pl. egy tanáromba voltam szerelmes. Persze nem mondtam soha, és konkrétan nem is akartam tőle semmit, hiszen ő felnőtt volt, teljesen más, mint én.
Azt viszont nehezen tudom elképzelni, hogy 28 éves felnőtt, a 3. x-hez közeledve egy középiskolás kisfiúban találja meg élete párját. Igazából betegesnek is tartom.
Tudom, hogy vannak kifejezetten jó testű huszonévesnek kinéző 16 évesek is. De attól még akkor is csak 16, iskolásfiú, gyerek.
Én nagyon nehezen tudnám elképzelni, de szerintem akár lehetséges is lehet!
Vannak kivételek...
Köszi a válaszokat!
Az 5-ös válaszoló pont leírta amit én is érzek!
Szóval a történet :
16 éves vagyok és az egyik tanárommal jól meg vagyok oly annyira hogy már azt képzelem be magamnak hogy szerelmes vagyok belé, de nem is érzek iránta semmit nem is tetszik annyira, nem is tudom mit érzek.... A tanár nem tudja ezt de ő is barátnak tart nem diáknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!