Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Nektek mi az ideálotok?
Koszonom az eddigi valaszaitokat:)
Johetnek meg😁
Külsőleg: Barna, vagy zöld szem, esetleg kék. Barna vagy festett szőke haj. Nem túl izmos. (Föleg az nem tetszik, amikor a combjukon dülled az izom) vagy kicsit kockás has, vagy testes, de nem nagyon hájas. Aranyos mosoly, és szeretem, ha tartja a szemkontaktust. ( bár ez nem egészen külsőtulajdoság 😂)
Magas, és a barnább bőt nagyon tetszik.
Valamiért az is, ha nagy lába, és nagy tenyere van. Meg persze mély hangja.
Belső t.: az őszínteséget szeretem, tetszik ha féltékenykedik és csakis magának akar, ha vicces és lehet vele hülyülni, és nem túl rámenős, de valamennyire azért mégis 😊☺
15/L
Kulso:
Legyen vem egymagas,vagy magasabb
Szemszinbol a kek es a zold a kedvencem
Hajszin a barna,fekete es jobban szeretem ha kicsit hosszabb
Ne legyen duci,legyen sportos
Legyen szep a mosolya
kb ennyi
Belso:
legyen romantikus
ne legyen bunko,kocsog
legyen huseges,megbizhato,kedves,torodo
Szeretem ha lehet vele hulyeskedni
legyen egy kicsit "rossz fiu" :DD
Az enyem ilyen :))
Mindig változik,de most jelenleg ez:
Jómagam 183 cm vagyok így a magasabb fiúk jobban az eseteim de ha a legjobb alacsonyabb nálam az se baj pár cm-vel :D. Normális alkata legyen. Fontos hogy megtudjon nevettetni és romantikus legyen valamint BUDAPESTI legyen valamint azért ápolt és ne legyen 19-nél idősebb. Plussz előny ha gamer meg szemüveges. :) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!