Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki nagyon tetszik, egyszer csak megláttam és egyből belé szerettem. Egyszer odamentem hozzá, és aztmondtam neki hogy nagyon helyes, tudom nem ezt kellett volna mondanom de nagyon be paráztam. Többi lent. Mit tegyek?
1. Nem vagy belé szerelmes. Nem is ismered, SEMMIT se tudsz róla
2. Egyszer már-vegyük úgy-kezdeményeztél, azóta többször láttad, nyilván ő is téged. Láthatóan nem akar tőled semmit, hiszen ő még semmit se tett azért hogy megismerjétek egymást.
Arra hogy reagált hogy oda mentél hozzá?
16/L
Köszönöm nektek. Megpróbálok majd újra kezdeményezni. Mondjuk az is lehet, hogy nem elég "érett" , majd megpróbálom újra, jövőre.
Nem ismerem, tudom, de mégis szeretem, a jelensége fogott meg először, amikor elsétált mellettem. Nagyon megtettszett, olyan titokzatos, és olyan mintha egy másik világban élne, és nagyon szép, és mindig rá gondolok.
Ahhoz, hogy szerelmes legyél, ismerned kell. De eddig azt vettem le (javíts, ha tévedek), hogy nem is ismered. Akkor nem lehetsz belé szerelmes. Maximum tetszik, vonz a külseje, de az nem szerelem. Ne keverd a kettőt, nem ugyanaz!
A kérd3sre is válaszolok: Kezdeményeztél, de ő nem lép, vagyis nem akar semmit. Esetleg próbálf meg mégegyszer, beszélgess vele, de ha nem kezd ő is valamit magával, akkor hagyd, mert nem érdekled.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!