Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúnak tetszik a barátnőm. Mit csináljak?
A lány visszautasította mint eddig mindenkit de a pali rá van szállva. Kb16-17éves. És én nem abba a suliba járok mint ők pedig felképelném a pasast. Magyon labilis vagyok, könnyen fel tudnak idegesíteni. Hogyan adjam a gyerek tudtára hogy a lány velem van (ezt barátnőm is mondta neki) és nem veszi el tőlem és jobb ha elfelejti, anélkül hogy eldurranna az agyam?
16/F.
GTA 5? GTA5?????
HAljak meg ha te normális vagy.
Beszélsz vele h zaklatja a nődet. Ha nem áll le, akkor a legegyszerűbb dolgot teszed vele amit tudsz.
Fogod magad, elterjeszted a hírt h zaklató, kicsit túlzol is hozzá.Elég ha csak megfenyegeted ezzel.
NEm akar nevetség tárgyá vállni
Igazából, szerintem biztos vagy benne, hogy a barátnőd kitart melletted é úgyis elküldi a francba többször, ha kell.
Viszont fenyegetni nem kellene, keress vmi kevésbé agresszív megoldást.
3#
DE figyelj, szerinted ha folyamatosan zaklatja a lányt, az nem gond? Mondom, csak meséld el neki mit tervezel ha nem hagyja békén. Ő sem vállalja be h 1 nő se áljon szóba vele
Szerintem ezt a barátnődnek kell rendeznie. Én legalábbis fordított helyzetben nem várnám el, hogy a barátom rendezze ezt helyettem. Egyértelműen és világosan el kell küldenie a fenébe, ha a normális elutasítást nem fogja fel.
És ha még akkor is zaklatja, akkor csak menj el egyszer a barátnőd elé és BESZÉLJ a sráccal. Esetleg a tanároknak is lehet szólni ha nagyon eldurvulna...
De a legegyszerűbb az, ha már nem akarja a barátnőd mert ő képes elküldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!