Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs sehol se olyan lány aki a csöndesebb és visszahuzodó fiúkra bukik? Miért kell minden lánynak az a páva hajú h*lye gyerek aki azt se tudja hogy hogyan kell viselkedni? 16/f
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 09:10
11/18 anonim válasza:
10.
Tudod vannak olyan fiúk akiket nem ölel meg 1 lány sem....
Ilyen vagyok én is.
12/18 anonim válasza:
Jó azt én értem de a az ölelés nem azt jelenti hogy mindjárt lefekszünk egymással, mert a kérdező által leírtakból nekem az jön le hogy a kedves kérdező rosszul értelmezi hogy mi is az ha megölelsz valakit.
13/18 anonim válasza:
Pava fiu sem kell,de visszahuzodo sem.
Nekem is nagy a szam,megis tudom,hogy kell viselkedni. Attol meg,mert valaki tarsasagi ember,lehet normalis es rendes. Persze megint csak a ket veglet jon elo,a csendes visszahuzodo es a bunko pava.
14/18 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es.
Most gondolj abba bele hogy jársz egy lányal eddig minden okés beszélgettek stb...Na másnap pedig látod hogy egy másik fiú karolja át és öleli meg, és most ne gyere nekem azzal a dumával hogy téged nem zavarna mert nincs az az isten :D
2016. márc. 20. 13:06
15/18 anonim válasza:
A barátnőmnek is vannak fiú barátai akiket megölel :D de tudod nem zavar mert tudom hogy nem csal meg és nem is akarna megcsalni, Úgyhogy sajnálom ezt bebuktad, Ennyi erővel attól is kéne félnem hogyha ráköszön egy fiúra.
16/18 A kérdező kommentje:
akkor örülök neked hogy veled nem történtek meg egyes dolgok,szerencsésnek mondhatod magad h enyire megbiztok egymásban de én valamiért nem úgy érzem mintha be buktam is volna ez idő lefolytával. Meghalgattam és tiszteletben tartom hogy te mit gondolsz akkor legyen ez kölcsönös, köszi és üdv!
2016. márc. 20. 13:15
17/18 anonim válasza:
Igenis vannak ilyen lányok. Pl én és a baráti köröm nagyrésze.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!