Fizikailag lehetséges, hogy megemelek egy dobozt, amiben éppen állok?
Benne állok a dobozba, és megprobálom felemelni a dobozt, veleegyütt magamat is.
Tudom erősnek kell lenni hozzá, de ha teszem fel én Fekete Laci vagyok, akkor fizikailag müködhet?

válasza:

válasza:

válasza:Ha jól értem a felállást, akkor maximum ugrani tudsz egyet a dobozzal együtt. Kb. hasonlóan, mint amikor "bunny hop-ozol" egy rollerrel.
De ekkor gyakorlatilag az történik, hogy simán csak elrugaszkodsz a földtől (egész pontosan doboz aljától, ami a földön van), és mivel fogod a doboz szélét, ugrás közben magadhoz húzod a dobozt.

válasza:

válasza:P.S.
Csináltak már pedálhajtású helikoptereket is, melyek egy soványabb, de edzett sportember teljesítménye által képesek voltak lebegve maradni egy bizonyos ideig.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl.: hím csimpánzok súlya 35–70 kg között, testmagasságuk pedig 90–120 cm között van, mégis sokkal erősebbek egy felnőtt embernél
Amennyiben igen, akkor hol találhatók?
Az interneten csak ilyen "spirituális" tisztítást és energiafeltöltést találtam. A köveken van egy kis lerakódás féleség, csak körömkefével próbáltam lesuvickolni, de ez nem a leghatásosabb. Pedig biztos lenne még minek lejönnie és sokkal szebb lehetne a az ásvány...
Hol létezik az internet azon kivül hogy adatok lennék meg ilyenek adatok lennénk csak vagy olyanok mint a Star Wars-ban az erő szellemek? Vagy ez lenne a kapu egy másik dimenzióba hiszen sok mindent megalkottunk már a netre pl google maps a földünk mása lényegében.?!
Gondolok itt a VÁ 2 balesetére ahol a többszáz kilós farönkök pattognak az uton ekkora sebességgel? Vagy a VÁ3 hullámvasut és metró balesete? Esetleg Candice tornász baleseténél,meg van az esélye hogy így eltörjenek a csontok? És mielőtt nekem ugranak az okosok....
Egy mai átlagos emberhez képest erősebb vagy gyengébb volt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!