Mikor lesz legközelebb Pécsett agykontroll vagy valamilyen ehez kapcsolódó tanfolyam? (tanuláskontroll pl)
Kapcsolódó kérdések:
amikor befejezem a sulit akkor kutyakozmetikus tanfolyamra szeretnék menni még van ezzel az évvel együtt két évem...és már most utána szeretnék olvasni ezeknek...Gödöllőn lakok és olyan hely kéne ami nincs túl messze innen, én amiket eddig találtam azok több órányi...
Nagyon sok helyen láttam már hogy OKJ-s kutyakozmetikus tanfolyam,de vajon van ingyenes is?Mármint van olyan ugye hogy az első OKJ-s képzés ingyenes,ez erre is vonatkozik?
Van egy beaglem.Nagyon jó a szaglása,mint minden beaglenak.Valamelyik nap este kimentem hozzá és 1órán keresztül gyakoroltuk a Keresd! parancsot.Még a 7kilós kő alól is kiszedte a jutalomfalatot,és kiásta a földből. Van valami ilyesmi tanfolyam?Leginkább Békés-és...
Elsősorban az Albertirsai K9 kutyaiskola érdekelne.
Sokat kerestem tanuláskontrollos tanfolyam után, de csak Budapesti helyszínnel találtam. Nem tudtok Szegedi, Kecskeméti tanfolyamokról?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!