Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tanuláskontroll tanfolyam...

Tanuláskontroll tanfolyam Szegeden/Kecskeméten?

Figyelt kérdés
Sokat kerestem tanuláskontrollos tanfolyam után, de csak Budapesti helyszínnel találtam. Nem tudtok Szegedi, Kecskeméti tanfolyamokról?
2011. jún. 8. 21:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Munkaügyi központ - szakmai tanfolyam - minimálbér - hogy is van ez?

Ismerősöm mondta, hogy van egy olyan lehetőség, hogy be kell menni a munkaügyi központba, kérvényezni kell, hogy szakmát tanulhassak, és állítólag amíg csinálom a tanfolyamot, addig havonta kapom a minimálbért + bérletet. Ő azt mondta, hogy ő is csinálta már ezt. Hol...

Szerintetek Érdemes hegesztő tanfolyamot elvégezni?

Külföldön mennyit lehet keresni? Meg van több féle hegesztő tanfolyam vagy csak 1 féle van? Vagy csak 1 féle tanfolyam van és ott mindegyik félét megtanulom?

Miből áll egy kresz tanfolyam?

Mennyi tanulást igényel? Mit tanítanak?

Mikor lesz legközelebb Pécsett agykontroll vagy valamilyen ehez kapcsolódó tanfolyam? (tanuláskontroll pl)

lemaradtam a nyáriról de nagyon szeretném egyetem elkezdése előtt elvégezni...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!