Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Véleményed szerint hogyan...

Véleményed szerint hogyan jött létre az univerzum? Véletlenül vagy okkal?

Figyelt kérdés

2016. nov. 11. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem tudományos kérdés. A tudomány erre nem tud válaszolni. Arról nem is beszélve, hogy a véletlen is egy ok.
2016. nov. 11. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Mindenféleképpen okkal, és ha véletlenül, akkor a "véletlenség" volt az oka. De én ettől függetlenül hiszek Istenben
2016. nov. 11. 19:43
 3/3 fabijoe ***** válasza:

Okkal.

Bővebben lásd föntebb.

2016. nov. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Lehetséges az az elmélet, hogy az univerzum nem véletlenül alakult ki hanem intelligens lények hozták létre az idők kezdete előtt?

Akinek nem ismerős: Csillagkapu-Univerzum. Egy rejtjel mely be van ágyazva a háttérsugárzásba és szabályos struktúrája van. Ki mit gondol erről az elképzelésről?

Mi található ott?

Ha teszem azt horizontálisan vannak a bolygók, csillagok (Merkúr, Vénusz, Föld,....), akkor mik vannak horizontálisan? Jó, tudom, hogy elég, furcsa, (nagy baromság) amit kérdezek, de... elgondolkodtam rajta, és ... biztos van aki tudja rá a választ. Köszönöm 16/f.

Mit gondolsz, hogyan és miért jött létre az univerzum és az élet?

Miért vagyunk itt a Földön? Okkal vagy véletlenül?

Ha a Harry Potter Univerzumban véletlenül belém költözik egy másik ember lelkének egy darabja, akkor lehetséges lenne egy időre átvenni az eredeti...

Ha a Harry Potter Univerzumban véletlenül belém költözik egy másik ember lelkének egy darabja, akkor ha sokat próbálkozom lehetséges lenne egy időre átvenni az eredeti lélekdarab testének irányítását vagy ez már nem fér bele az univerzumba? A Harry Potter világ szabályait betartva kérdezem!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!