A marihuána fogyasztás milyen régi Európában? Mikor lett illegális?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én a legtöbb esetben rájuk szoktam hívni a kerületi rendőröket, és egész jó hatása van, ugyanazok legközelebb már nem jönnek a házak közé a parkos részre iszogatni. A játszótér alig 10-20 méterre van, és nem egyszer láttam ott hagyott üres üvegeket.
Milyen anyagok találhatóak benne? Ha valaki nagyobb mennyiséget fogyasztana belőle (100 mag), okozhat maradandó károsodást?
Ha párhuzamosan kötöm egy fogyasztóhoz.
Adott egy cree led lámpa, aminek elvileg 3w a fogyasztása. Az akku hozzá 3,7 V os és 5000mA-os. Hogyan tudom kiszámolni, hogy meddig világíthat? Kérlek lépésről lépésre írjátok le hogy mit merre hogy. Köszi! :)
Esetleg valami ugyancsak legalis tipp hogyan lehetne kifehéríteni es a hatasat valamennyivel novelni ? Koszi:)
Az ókorban ezek mind jellemzők voltak és nem igazán büntették őket. De akkor mi volt "helyettük"?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!