Kezdőoldal » Tudományok » Társadalomtudományok és bölcsészet » A marihuána fogyasztás milyen...

A marihuána fogyasztás milyen régi Európában? Mikor lett illegális?

Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 23:10
 1/1 MDaniel98 ***** válasza:
Hollandiában a fogyasztás nincs büntetve kb. 40 éve, írásbeli forrásokból tudjuk, hogy időszámításunk előtt sokezer évvel is, őseink fogyasztottak különböző tudatmódosító szereket, illegális az 1930-40es években lett a legtöbb helyen (Amerikában például 1937-ben).
2021. aug. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Lakótelepen élők! Ti ha kinéztek az ablakon, és láttok lent a padokon ülő, alkoholt fogyasztó embereket, akkor mit szoktatok csinálni?

Én a legtöbb esetben rájuk szoktam hívni a kerületi rendőröket, és egész jó hatása van, ugyanazok legközelebb már nem jönnek a házak közé a parkos részre iszogatni. A játszótér alig 10-20 méterre van, és nem egyszer láttam ott hagyott üres üvegeket.

A hajnalka virág magja mérgező?

Milyen anyagok találhatóak benne? Ha valaki nagyobb mennyiséget fogyasztana belőle (100 mag), okozhat maradandó károsodást?

Mennyi áramot fogyaszt 1000uF os kondenzátor?

Ha párhuzamosan kötöm egy fogyasztóhoz.

Hogy tudom kiszámolni azt, hogy meddig világíthat a zseblámpám?

Adott egy cree led lámpa, aminek elvileg 3w a fogyasztása. Az akku hozzá 3,7 V os és 5000mA-os. Hogyan tudom kiszámolni, hogy meddig világíthat? Kérlek lépésről lépésre írjátok le hogy mit merre hogy. Köszi! :)

Hajnalka virágmagot hogy lehet feldolgozni por v akár kristalyos formara ugy, hogy ne okozzon hasfajast fogyasztas utan?

Esetleg valami ugyancsak legalis tipp hogyan lehetne kifehéríteni es a hatasat valamennyivel novelni ? Koszi:)

Milyen bűncselekmények léteztek az ókorban (különösen Róma érdekelne), ami kb. a mai prostitúciónak, a szesztilalom idején az illegális...

Az ókorban ezek mind jellemzők voltak és nem igazán büntették őket. De akkor mi volt "helyettük"?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!