Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi az oka, hogy a C vitamin...

Mi az oka, hogy a C vitamin evolucioval ellenesen hasznosúl?

Figyelt kérdés

Az orvosok ma egybehangzóan állítják, hogy a C vitaminból 60mg-nál jóval nagyobb mennyiségek kellenek. Napi 1g = 1000 mg szükséges alsó hangon folyamatosan, hogy ne legyél influenzás télen és amikor beteg vagy 4-5 g-ot kellene egyél. Nem ragozom az okokat (60mg csak a skorbut ellen elég...) Itt Dr.Gödény jól elmagyarázza.

https://www.youtube.com/watch?v=_WL3EZfKrGI


Épp a koronavírus elleni felkészülésem közben láttam ezt a videot és van amit nem értek. Ugye azt mondja az orvos, hogy több állatnak 7-10 g C vitamin szükséges, ő ezt elő is állítja. Az embernek sokkal több kell mint a régi 60mg, akkor miért nem állítja elő az ember ezt a mennyiséget?


Úgy tanultam biológia órán, hogy az evolúcióval fejlődik a szervezet és a körülöttünk levő növényi, állati ételeinkhez optimalizálja a szervezet a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat. Miért nem rendezkedett be a szervezet úgy, hogy több gramm-ot állítson elő, ha ennyi kell neki ? Miért nem úgy alakította a szervezetünk, hogy kívánjuk a C vitaminban gazdag növényeket? Mindenkinek kívánósnak kellene lennie csipkebogyóva, narncsra, citromra. Mégsem ez a helyzet?


Egyáltalán hogyan ismerte fel a szervezet, hogy neki 5-6 g C vitamin kell, ha soha nem is jutott hozzá étkezéssel ? Hiszen a napi pár narancs csupán 40-50 mg-ot biztosít.


-


Másik kérdésem az lenne, hogy a bátyám azt mondja, hogy ő felkészült a járványra. Toppon van az immunrendszere, mert napi 4*1g-os olcsó rágótablettát szopogat, ami jó ízű. Mondtam neki, hogy szerintem az nem jó, mert nincsenek benne bioflavonaidok. Én pl 100mg Bioflavonoidos 1000 mg-os C vitamin tablettát szedek. Szerinte a napi 1g az nagyon kevés, az a jó amit ő csinál. Kinek van igaza?



2020. márc. 9. 10:48
1 2 3 4
 21/36 acelsziv ***** válasza:
20%

https://www.youtube.com/watch?v=RwZY1jaw2EM

Keressétek meg ennek a filmnek a teljes verzióját. Benne van az, amiről írtam korábban.

2020. márc. 10. 17:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/36 anonim ***** válasza:
87%

Hmmm...

ha baktériumok termelik, akkor miért van meg a gén a DNS-ünkben?

Persze sok mindent baktériumok termelnek, de a C vitamint éppen nem.

Ha pedig mégis így lenne, akkor könnyű lenne pótolni a megfelelő baktériumtörzset.

De nincs így.

2020. márc. 10. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/36 anonim ***** válasza:
68%

Természetesen mindenkinek szíve joga bármilyen egyszerű kérdés feltevésére, ha egyszer meg szeretné érteni a problémáját.

Ám némi önkritikát igényelne - legalább e fórumon - a válaszok minősége. Értem én az igyekezetet, de talán némi ismeret is kéne hozzá.

Szóval kérdező nemcsak narancs van a világon. Ezen felül, a hasznosuláshoz az még kevés. Kellene némi mozgás is. Ezt és a többit úgy hívjuk, normális életmód. Kampányszerűen se C vitamin, se flavonid se más nem hoz eredményt. A szervezet ugyanis egy bonyolult rendszer, amely hosszú idő alatt áll be az ő optimumára. Minden más esetben először azzal fog törődni, nem a vírusokkal.

Hogy rövid legyek: sem neked sem a bátyádnak nincs igaza. Csak egy apróság: napi két kiló C vitamint képes ellensúlyozni egy gyanús helyen való tartózkodás után egyalapos kézmosás. Amit ha elmulasztasz, mázsaszám zabálhatsz bármit, a vírus boldogan fog szaporodni. A rovásodra.

2020. márc. 11. 11:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
A savanyú káposzta C-vitamin tartalma 4-5x magasabb, mint a friss káposztáé, kedves 22-es. És ezt nem a gének, hanem a fermentáló bacik anyagcseréje okozza.
2020. márc. 12. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/36 anonim válasza:
94%

9-es:

A nyers hús a válasz a kérdésedre, lásd eszkimók.

A nyers hús is jelentős mennyiségű C-vitamint tartalmaz, amit a főzéssel elpusztítunk. De pl. eleink és az inuit nép nem sűrűn alkalmazta ezt a civilizációs vívmányt, így ők állati eredetű táplálékkal is bőven vittek be C-vitamint a szervezetükbe.

2020. márc. 21. 05:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/36 anonim ***** válasza:
12%
Mindenki figyelmébe ajánlom a Hatoscsatorna Tabuk, Titkok, Tények műsorát, mely olyan témaköröket feszeget, melyet a fősodratú média elhallgat. A legutóbbi adásában Dr. Grandics Péter biofizikussal volt beszélgetés a koronavírusról. Csak egy-két dolgot emelnék ki a beszélgetésből. A tudományos kutatások kimutatták, hagy az 5G sugárzás gátolja a hemoglobin oxigén felvételét. Ez egy megbetegítő tényező (közvetve).Egy másik elhangzott kijelentés is érdekes volt, mely szerint a koronavírus gócok kiterjedése korrelációban van a térképen az 5G földi sugárzást használó területek térképével (Vuan, Teherán, Milánó,...stb) Beszélt még a biofizikus az immunrendszer fontosságáról. Biztatásként mondta, hogy a jó immunrendszer (megfelelő táplálkozás, nyomelem és vitamin ellátottság,...stb),stresszmentes életmód még a sokkal veszélyesebb vírusok ellen is (pl. ebola,...)megvéd! A március elején elhangzott 1. rész beszélgetés videója letiltva a YouTube-n. A második rész még érdekesebb. Az immunkutatással foglalkozó tudós a vírusok terjedésével kapcsolatban mondta el, hogy a legfontosabb a védekezésben az immunrendszer jó állapotban tartása. A vírus bizony az összes nyálkahártyán keresztül be tud hatolni a mérete folytán. Ami nagyon érdekes volt, a spanyol nátha (világjárvány) tanulságai, melyet brit és amerikai kutatók már nyilvánosságra hoztak. Ez az adás sem fog (szerintem) megjelenni a YouTube-n, mert olyan személyre szóló tanácsokat ad, mellyel a megbetegedés elkerülhető! A legnagyobb titokra világít rá: mindennek az alapja az immunerősítés! Amit a vakcinázásról és annak tapasztalatairól mond, az meg egyenesen döbbenetes. (Aki tudja fogni a Hatoscsatornát, az nézze meg a Tabuk, Titkot,Tények adását, mert egyszer-kétszer megismétlik. Következő adások:04.10.13.00., 04.11.00.00., 04.13.08.00.) Tanácsot ad az egyéni szuplementációra, mely a betegségipar legüldözöttebb ága. Elmondja, hogy mit nem tudunk táplálkozással magunkhoz venni, mert hiányzik a láncból. Az immunrendszer megerősítése mindennemű betegség kivédésének az alapja. Ezt a tudást hallgatja el a háttérhatalom vezérelte gyógyszeripar.
2020. ápr. 9. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/36 anonim ***** válasza:
0%

Egy kutató ajánlása koronavírus elleni egyéni teendőkről:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=n-3WzqYjGZo&..

Sajnos a beszélgetés első részét letiltotta a YouTube. Tán az a kijelentés játszott ebben szerepet, hogy: a tudósok megállapították, hogy az 5G sugárzás gátolja a hemoglobin oxigén felvevő képességét!

2020. ápr. 15. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/36 anonim ***** válasza:
43%

A világ összes problémáját az ilyen ostoba emberek okozzák, mint aki elhiszi ezt a sületlen konteót az 5G-ről!


Ha ilyen buta emberek nem lennének, nem volna járvány sem, mert egy értelmes ember képes betartani a karantént.

2020. ápr. 16. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/36 anonim ***** válasza:
81%
Azért van letiltva ez a rész benne, mert a youtube bem tolerálja az álhíreket. De az is megér egy misét, aki ezt a bődületes b.romsagot az 5g-ről elhiszi
2020. ápr. 16. 08:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/36 anonim ***** válasza:
20%

A megbetegedett emberek kezelése során mindig is hatékonynak bizonyult a C vitamin nagy dózisú használata. A hír kapcsán jutott eszembe Szentgyörgyi Albert kijelentése, mely szerint a C vitamint úgy kéne árulni, mint a lisztet és a cukrot: kilóra! Szent-Györgyi Albert 93 éves koráig napi rendszerességgel 1000 mg C-vitamint fogyasztott, betegség idején az adagot 8-9000 milligrammra növelte. Hogy ez összefüggésben lehet-e azzal, hogy 93 évesen hunyt el, nem tudhatjuk. Ám a molekuláris biológiával foglalkozó, szintén Nobel-díjas Linus Pauling kémikusról is ismert, hogy napi 10 000 -18 000 milligrammot szedett élete során a vitaminból. A tudós 91 évesen hunyt el.

Az sem véletlen, hogy a betegségipar képviselői, az orvosok még azt is elhallgatják, ami az ő szaklapjukban jelent meg 2012-ben, hogy megfelelő D vitamin ellátottság esetén az influenzás megbetegedések száma 90%-al csökkenthető! Azt sem mondják meg az őket felkeresőknek, hogy idős korban a szervezet D vitaminszintetizáló képessége mindössze 25% az egészséges fiatalokéhoz képest, ezért az időseknek télen-nyáron pótlásra van szükség. Utána lehetett nézni sokáig ( [link] ) ezen az oldalon, de érdekes módon a koronavírus időszakában elérhetetlenné tették! Nehogy az átlag polgár maga védekezzen a betegségek ellen, csökkentve a gyógyszeripar profitját! Jelenleg is minden olyan információt (elsősorban videót) eltávolítanak, mely a koronavírus elleni védekezéshez ad tanácsot. Írott tanácsok vannak, mert tudományos oldalakat és tudósok kijelentéseit rizikós lenne eltávolítani (őket legfeljebb az előléptetési listán hátrább sorolják). Egy ilyen használható tanács: [link]

Nem véletlen, hogy mindenki azt szeretné megtudni, hogy egyénileg mit lehet tenni a koronavírus okozta megbetegedés elkerülése érdekében. Ezért került reflektorfénybe az immunrendszer és a megbetegedés közötti összefüggések vizsgálata. Erről szólt a legutóbbi Tabuk,Titkok,Tények műsora a Hatoscsatornán. Középpontban a napfényvitamin (D vitamin) fontossága, hiányából eredő megbetegedések összefüggése szerepelt. Érdemes megnézni az ismétléseket.

adáspremier: kedd 22.00

Adás időpontjai

2020.04.17 péntek, 13:00

2020.04.18 szombat, 00:00

2020.04.20 hétfő, 08:00

2020.04.21 kedd, 05:30

2020.04.21 kedd, 22:00

2020.04.22 szerda, 04:30

2020.04.24 péntek, 13:00

2020.04.25 szombat, 00:00

2020. ápr. 16. 20:24
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!