Van olyan könyv amely a gyógynövényeket hatóanyag alapján jellemzi?
Figyelt kérdés
Vagy elég, ha ott van a hatóanyag...2011. szept. 1. 16:50
1/4 anonim 

válasza:

válasza:wikipedia, és weboldal. Olyan mint a könyv, csak a dobozon belül.
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom, de én magukat a növényeket nem ismerem. Egy enciklopédiaféleség kéne :/
2011. szept. 1. 17:10
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Nekem van egy ilyen könyvem, majd holnap előkeresem és megmondom mi a címe. Egy nagy A/4-es méretű vastag könyv. Gyógynövényekről szól, de nem hiszem, hogy írná a hatóanyagokat, csak olyanokat, hogy mikor kell szedni, milyen bajra jók, és hogy lehet felhasználni (tea, öblögető izé...)
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Farmakobotanika tankönyvek, farmakognózia könyvek. (Ilyen címmel is van pár könyv, én egy '60-as évekből származó magyar Farmakognózia könyvet ajánlhatok jószívvel figyelmedbe, én azt olvastam egyszer kiselőadásra készülés miatt, remek. Bár kissé idejétmúlt az eleje. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Van olyan könyv, ami az evolúció ellenérveit tartalmazza?
Vagy valami netes cikk esetleg? Múltkor találtam egyet, de véletlenül bezártam, és azóta sem találom.
Tud nátok mond ani olyan könyveket, amiben matek és fizika feladatok vannak, jó sok, emelt érettségihez, és van hozzá megoldás könyv az ellenőrzéshez?
Bocsánat hogy így kérdeztem meg az elejét, de máshogy nem engedi feltenni a kérdést. :S
Könyv: Ötösöm lesz fizikából: 1. fejezet 16. feladat. Ez mi?
Akinek megvan a könyv az el tudná mondani nekem, hogy miért ez a megoldás? Mert én biztos vagyok benne hogy ez egy baromság, és ha nincs gyorsulás megadva, úgy nem lehet megoldani... Ehhez képest rendesen levezetik ábrával, szóval nem értem hogy hogy nézhették be ennyire...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!