Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tudnátok segíteni ebben a...

Tudnátok segíteni ebben a feladatban?

Figyelt kérdés

Határozzuk meg az egyensúlyi koncentrációkat, az egyensúlyi állandót, ha az A anyag reakcióba lép 3mol/dm3 B anyaggal, ha tudjuk, hogx az A anyag 10%-a alakul át!

Az oran egy tablazatot rajzoltunk amiben feltuttentuk a reagenseket es a termekeket. A masik oldalan pedig a kiindulasi koncentraciot, az atalakult anyagot, es az egyensulyi koncentraciot.

2016. márc. 1. 19:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem tudnánk
2022. júl. 31. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

KÉMIA! Ebben a pH számítós feladatban az eredmény?

Mekkora a perklórsav (HClO4) pH értéke ha koncentrációja c(HClO4)=5x10-5 (-5indexbe!!!!) !! Megkérhetném h a válaszadók a számítás folyamatát is leírnák!!!!

Valaki segítene nekem ebben a feladatban?

eredetileg ukránul íródott a szöveg csak a google-fordítós szöveget tudom beirni. sajnos nem tanultam hogyan kell ilyen egyenletet elvégezni viszont egy vetélkedőben ez egy feladvány. ha valaki esetleg kitudott bogarászni belőle valami értelmeset és tudna nekem...

Tudnátok segíteni ebben a két fizika feladatban?

1.) Mennyi a víz térfogati hőtágulási együtthatója, ha a víz sűrűsége 4 Celsius-fokon 1000kg/m3, 100 Celsius-fokon 958,38 kg/m3? 2.)Mekkora a levegő sűrűsége 20 Celsius-fokon? (A levegő átlagos morális tömege 29 g/mol) Köszönöm!

Ebben a középiskolai matek felvételi feladatban hogy jött ki alfára 40 fok? (5. feladat)

A többit meg tudtam oldani, ABC egyenlő szárú, ebből megkaptam gammát. APB szintén egyenlő szárú, és a szárszög az ABC háromszög alapon fekvő szögének a kiegészítő szöge. Innen a delta kiszámolható, 35 fok. Hasonló módon a BCQ háromszögben is ki tudom számolni a...

Tudnátok segíteni ebben a geometria feladatban? Legalább hogy hogy induljak el.

Nem házi feladat, már 14 év eltelt azóta, hogy érettségiztem :) de a minap megláttam ezt a feladatot, és meg akartam oldani. Csak nem ment. Adott egy 14 cm átmérőjű kör, és az átmérőre rajzolt egyenlő oldalú háromszög. Kérdés: mekkora a két síkidom közös területe?...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!