Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Ideális elköszönő ajándékot...

Ideális elköszönő ajándékot keresek egy munkatársamnak. Olyat, amire ha ránéz, eszébe jutok. (Esetleg tudtok egy jó idézetet egyedi pólóra?) Magyarázat lentebb

Figyelt kérdés
Ahhoz, hogy megértsétek, hogy milyen ajándékot keresek, leírom az előzményeket. Van egy férfi munkatársam (54 éves), én nő vagyok, hasonló korú. Két évig dolgoztunk egy munkahelyen, de nem egy munkaterületen. Viszont az első napoktól kezdve nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttünk, barátok lettünk (plátói szerelemmel fűszerezve). Mindenki tudja a munkahelyen, hogy vonzódunk egymáshoz, néha megjegyzéseket is tesznek. Na mindegy... Nem lett közöttünk semmi, hiszen mindketten családos emberek vagyunk, egyikünk sem az a megcsalós fajta, de más körülmények között... így marad a barátság... Nos, ez a pasi beadta a felmondását, hamarosan már nem leszünk munkakapcsolatban. Nem is lakunk egy városban, kb. 45 km választ el bennünket, így esélyes, hogy nem fogunk többé találkozni. Mindketten sajnáljuk, hogy ez így történt, de ez van. Emberek jönnek-mennek az életünkben. Privátban, chaten azért még fogjuk a kapcsolatot tartani, de ez ugye nem az igazi, sőt tapasztalat szerint el is fog halványulni a dolog. Nos, neki keresnék valamilyen búcsúzó ajándékot, ami sokáig megmarad neki, nem sablonos bögre, amire ha ránéz, akkor eszébe jutok, hogy azt tőlem kapta. Amiről sejtheti, hogy milyen mélyen megérintette a lelkemet, ugyanakkor nem hozza kellemetlen helyzetbe a családja előtt. Van valamilyen ötletetek? Esetleg ehhez való jó idézetet keresnék egyedi pólóra, ami kifejezheti a fent leírt érzéseket, de nem teszi féltékennyé a feleségét... :)

jún. 24. 16:07
1 2
 1/12 anonim válasza:
90%
De hisz épp hogy fura lenne. Nös. Hagyd békén. Ne akard hogy rád emlékezzen.
jún. 24. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Elsőnek igaza van.
jún. 24. 20:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs az az ajándék (pláne, ha féltékeny típus, okkal vagy ok nélkül is), ami ne tehetné féltékennyé.

Meg azért neki is kellemetlen lenne, vagy hazudik valamit, hogy kitől kapta (aki lehetőleg nem egy olyan nő, akivel majdnem lett valami), vagy rejtegetni fogja, esetleg haza sem viszi, hogy ne kelljen magyarázkodnia.

Pólót pláne nem is fogja viselni. Van valahol egy lánybúcsús pólóm, mert a szervezők szerint ez fejezi ki legjobban a csapat összetartozását, nem viselem, ott hányódik a gimis, címeres tornapólóm mellett. Érzelmi értéke van, de max szekrény rendezésnél kerül a kezembe, hogy aztán újra a feledés homályába vesszen mindkettő.

jún. 24. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
De miért nem dugtatok legalább?
jún. 25. 09:31
 5/12 anonim válasza:
91%
Hagyd békén szegényt, ha nem lett köztetek semmi, akkor jó eséllyel te képzeltél többet bele a "jelekbe" mint kellett volna.
jún. 25. 09:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi. A te lelked megérintéséhez neki nincs köze.

Képeslap, személyes ajándék ami róla szól és nem rólad, 2 puszi és jókívánság.

jún. 26. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Kitől kaptad ezt a szerelmes feliratú pólót, Sanyikám?"

"Hát,...öhm...izé... Anyukámtól(?)"

jún. 26. 18:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Nos, ez a pasi többet kapart (még ma is) utánam, mint én utána. Az, hogy nem lett köztünk semmi testiség, az csak a házastársaink iránti tisztelet miatt volt. Ráadásul őt megcsalta meg az első felesége, így tudja, milyen a megcsalt oldalon lenni. Igen, én is tisztelem és szeretem a férjemet, így elnyomtam a vágyat a munkatárs iránt. Az érzésekről viszont senki nem tehet, és megbeszéltük, hogy ha suinglik lennénk, már nem. lenn~nk szinglik. Maradt a mély barátság, exrták nélkül.
jún. 26. 19:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Így most olyan ajándékot keresek (nyilván nem szerelmes idézettel fűszerezett póló - maga a póló is csak egy kósza ötlet) ami vállalható a család előtt, hogy "egy jó kollégámtól van", ami évekig megmaradhat, de nem csecsebecse porfogó, ami a fiók mélyén köt ki, és valóban eszébe juthatok róla, ha ránéz. Ötleteket várok.
jún. 26. 20:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Te ismered, neked kéne tudni.

És egyébként: ha annyira nagy volt a barátság, ő nem szándékozik adni neked valamit?

jún. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Egyedi idézet legjobb barátnőmnek?

Vettem egy könyvet a legjobb barátnőmnek, és szeretnék írni bele valamilyen ütős, szép idézetet a barátságról, vagy esetleg a barátságról és olvasásról. Hogyha tudtok valami jót, vagy ti találtátok ki, akkor nagyon szépen megköszönném

Ajándék, egyedi párnahuzathoz kell adni párnabelsőt?

Mindenképp szokás a párnahuzathoz adni egy párnabelsőt is? Elhagyható? (Egyedi-barátok közti ajándék)

Ha ellentmondó precedens nélkül olyan visszajelzéseket kapok, hogy rövid idő után is megragadó az intellektusom és a világnézetem, egyedi a stílusom,...

Sokféle közösségben kapom meg a fentebb felvázolt jellemzéseket, rengetegen mondják, hogy szimpatikus vagyok nekik, stb. Mégis, pár hét vagy pár hónap után kihullanak az emberek, akikkel elkezdek ismerkedni, ismerkedési színtértől függetlenül. Méghozzá azok is, akik a...

Milyen póló nyomtató céget ajánlanátok, aki készít egyedi mintát egy kép alapján? (többi lent)

A barátom 20. születésnapjára szeretnék ajándékot. Azt találtam ki, hogy egy pólóra rányomtatok egy számára kedves képet, ami a szaros kocsiját ábrázolja, egy kellemes háttér előtt. Csak nem szimplán rányomtatatni szeretném, hanem úgy hogy csinálnának a kép alapján...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!