Ideális elköszönő ajándékot keresek egy munkatársamnak. Olyat, amire ha ránéz, eszébe jutok. (Esetleg tudtok egy jó idézetet egyedi pólóra?) Magyarázat lentebb

válasza:Szerintem nincs az az ajándék (pláne, ha féltékeny típus, okkal vagy ok nélkül is), ami ne tehetné féltékennyé.
Meg azért neki is kellemetlen lenne, vagy hazudik valamit, hogy kitől kapta (aki lehetőleg nem egy olyan nő, akivel majdnem lett valami), vagy rejtegetni fogja, esetleg haza sem viszi, hogy ne kelljen magyarázkodnia.
Pólót pláne nem is fogja viselni. Van valahol egy lánybúcsús pólóm, mert a szervezők szerint ez fejezi ki legjobban a csapat összetartozását, nem viselem, ott hányódik a gimis, címeres tornapólóm mellett. Érzelmi értéke van, de max szekrény rendezésnél kerül a kezembe, hogy aztán újra a feledés homályába vesszen mindkettő.

válasza:Semmi. A te lelked megérintéséhez neki nincs köze.
Képeslap, személyes ajándék ami róla szól és nem rólad, 2 puszi és jókívánság.

válasza:"Kitől kaptad ezt a szerelmes feliratú pólót, Sanyikám?"
"Hát,...öhm...izé... Anyukámtól(?)"

válasza:Te ismered, neked kéne tudni.
És egyébként: ha annyira nagy volt a barátság, ő nem szándékozik adni neked valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Vettem egy könyvet a legjobb barátnőmnek, és szeretnék írni bele valamilyen ütős, szép idézetet a barátságról, vagy esetleg a barátságról és olvasásról. Hogyha tudtok valami jót, vagy ti találtátok ki, akkor nagyon szépen megköszönném
Mindenképp szokás a párnahuzathoz adni egy párnabelsőt is? Elhagyható? (Egyedi-barátok közti ajándék)
Sokféle közösségben kapom meg a fentebb felvázolt jellemzéseket, rengetegen mondják, hogy szimpatikus vagyok nekik, stb. Mégis, pár hét vagy pár hónap után kihullanak az emberek, akikkel elkezdek ismerkedni, ismerkedési színtértől függetlenül. Méghozzá azok is, akik a...
A barátom 20. születésnapjára szeretnék ajándékot. Azt találtam ki, hogy egy pólóra rányomtatok egy számára kedves képet, ami a szaros kocsiját ábrázolja, egy kellemes háttér előtt. Csak nem szimplán rányomtatatni szeretném, hanem úgy hogy csinálnának a kép alapján...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!