Az elfogadható, hogy Anyák napját a házaspárok kivételesen egymástól külön, de mindenki a saját anyukájával tölti?

válasza:

válasza:A te kapcsolatodról van szó?
Ha nem, akkor semmi közöd hozzá, hogy milyen ünnepet hogyan és kivel töltenek.
Ha igen, akkor: neked így jó?
Ha nem, akkor szólsz a párodnak és megpróbáltok kitalálni valami kompromisszumot.
Ha igen, akkor meg senkinek semmi köze hozzá.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
gondolok itt pl a mostani kazah tüntetőkre ha betörnek a rendőrörösökre reptereket foglalnak el és hivatalokat . ha veszélyeztetik az állam létét és nem akarnak tárgyalni se akkor jogilag helyes lépés katonasággal rajuk támadni?vagy ha a sajat hadsereg nem hajlandó...
Vagy ez inkább kevés korához képest?
Hogy oda lépjenek be. A téma hasonló. De: Én magamból kiindulva, ha érdekel egy téma, akkor rákeresek, és a nekem szimpatikus csoportokba kérem a felvételemet. Nem kell, hogy idegenek ajánlgassanak, főleg nem privát üzenetben. Nekem ez egy kicsit a kéretlen levél,...
A véleményetekre vagyok kiváncsi. Ez az első dalszövegem ráadásul elég fiatal is vagyok úgy, hogy ne várjatok sokat tőlem😅. Leginkább építő jellegű kritikára lennék kíváncsi. Nem vagyok ANNYIRA jó az angolban szóval könnyen meglehet, hogy valahol kicsikét baromságot...
Most felvett valakit kell neki a hely így ti le vagytok csökkentve munkaidőben és bérben is.l Ne gyere csak 4 napot a héten. Aztán ne gyere csak 3at. Aztán elment az új ember na akkor újra gyere ötöt. Na mégis visszajönne az épp elment ember kell neki a hely, akkor...
Tavaly érettségiztem, idénre pedig sikerült letennem a jogsit, immár saját kocsim van. Ennek ellenére nem sikerült itthon elhelyezkednem. Néha úgy érzem még kevés vagyok, vagy túl fiatal, ugyanis a régi osztálytársaim már nagyobb előnyhöz jutottak munkahelyt illetően.22F
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!