Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kreatív ötletek 20 főnek?

Kreatív ötletek 20 főnek?

Figyelt kérdés

Férjem részéről a keresztszülőkkel, unokatestvérekkel találkozunk karácsony másnapján.

Tavaly műanyag dobozokat fedtem be karácsonyi csomagolópapírral, s főztem ki karamellaszószt amit baba ételes üvegekbe raktam,(120ml) s mellé fejenként 6 db mezes kekszet csomagoltam. Fejenként filléres megoldás mégis nagyon jól nézett ki.

Örültek neki.

Tudtok esetleg hasonló ötleteket ajánlani?

Válaszotokat előre is köszi. <3

2021. nov. 9. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Èn nagy mennyiségben idèn angyalt horgolok (a szárnyak még hátra vannak), de gasztro tèren most nagy kedvenc nálunk a fahèj szörp, teába is nagyon finom :)

Tavaly könyvjelzőt kaptak, amin teás kanna medál lógott, illetve két-két különlegesebb tea filtert a Teaház-tól válogatva.

2021. nov. 9. 22:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Horgolni sajnos nem tudok - bár nem is próbáltam -, a fahéj szörpnek utána nézek, köszönöm a tippet! :) <3
2021. nov. 9. 23:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

ha a hat darab kekszet különböző méretű csillag kiszúrókkal készíted, és egyre csökkenő méretben feltűzöd őket egy pálcikára, cukormázzal meglocsolva-díszítve nagyon kis cuki fenyőfák lesznek belőlük. fóliába csomagolva nagyon nagy siker volt tavaly a családban.

anya szőlőlekvárt tett el idén, mindenféle ilyen extrákkal, hogy narancshéj, meg rumos meggy, meg nem tudom mik vannak bennük. én azzal kísérletezem a család kiskorúinak, hogy két félgömböt öntök csokoládéból, megtöltöm kakaóporral és marshmallowval, és összezárom őket, és akkor ilyen tejben oldható forrócsoki esz belőlük

2021. nov. 9. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Ötletek szülinapi programokra? 17 éves lesz a barátnőm.

Barátnőmnek a 17. szülinapja lesz.(én is lány vagyok) És vele együtt szervezem az egész bulit. Hívnánk 10-15 (fiúk lányok egyaránt) embert, de szeretnénk ha lennének programok, hogy ne legyen szanaszét mindenki. Alkoholos italok lesznek. Viszont ha valaki tudna...

Kreatív ajándék ötletek barátnőnek?

Sziasztok, egy hónapja leszünk együtt, és imdádom 19 évesek vagyunk, és szeretném meglepni valami különlegessel, ilyen 4-5 ezer forintig bezárólag, ha lehet költségvetést számolni, mivel sajna ennyit tudtam csak spórólni, mit gondoltok?

Ti már készülgettek a Karácsonyra? Ötletek, tippek? Mindenkit szívesen meghallgatok

Tudom, tudom.. Még hol a Karácsony?! Stb.. (Ha lehet ezt a szöveget hanyagoljuk, köszi!) Szerintem nemsoká itt van, plusz szeretek előre készülni és minél pénztárcabarátabbá tenni az ünnepet, ugyanis ilyenkor csak úgy repülnek a tízezres, sőt a százezrek is....

Karáncsonyi ötletek?

Kreatívkodásban jó vagyok,elnézést a beképzeltség miatt,de mit szégyeljem?. Néhány ajándékötletre lenne szükségem. Anyukámnak és a család többi tagjának szeretnék csinálni valamit. Az a gond,hogy anyukám csak a növényeket szereti,ha nyakláncot csinálok neki nem...

Barátomnak szeretnék valami különleges ajándékot adni karácsonyra, akkor leszünk 7 hónapja együtt. Ötletek?

Szereti a motort van is neki egy cross. Gondoltam párnára amin az én képem és a motor van meg valami parfüm. De szeretnék még ölteteket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!