Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Baratomnak mit irassak (valami...

Baratomnak mit irassak (valami vicces mondatot) a bokszeralsora, amit karacsonyra kap tolem? Segitenetek?

Figyelt kérdés
Mar annyi mindent vettem neki, es mar nem tudtam jobbat kitalalni, es ez egyedi is...Valami otlet?
2012. dec. 19. 17:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát valami ilyesmit:

"Rövid, viszont vékony"

2012. dec. 19. 17:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Most kaptam egy olyant, hogy: Ehhez kepest a lotto otos kismiska...:))ez?...
2012. dec. 19. 17:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem vicces, ez egy hízelgés.
2012. dec. 19. 17:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Vagy: ne vigy engem a kisertesbe, odatalalok magamtol is...
2012. dec. 19. 17:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Na ez már jobb, ez aranyos.

Kicsi a bors de erős...

Ő az enyém, csak rajtad lóg...

stb.

2012. dec. 19. 17:32
 6/8 A kérdező kommentje:
ez az utolso nagyon tetszik:)Koszonom a vaaszokat:):D
2012. dec. 19. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:
én a szülinapjára vettem egy szép boxert és textilfilccel körberajzoltam rajta a kezem elöl egyet hátul kettőt és kitöltöttem feketével :)szerintem jó lett
2012. dec. 19. 18:30
 8/8 Joci84 válasza:

"azért kicsi, hogy ne fájjon"

"kicsi, de legalább vékony"

2013. jan. 5. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Tetszem az apám egyik barátjának? Lenne esélyem? Szülők, ti mit szólnátok, ha idősebb barátja lenne a lányotoknak?

Nekem tetszik,mert nem az a sörhasú pasi,hanem minden nap sportol(nyáron láttam félmeztelenül és olyan teste van,hogy azta...),van stílusa,vicces és udvarias.De egy nőcsábász,mindenki azt gondolja,hogy neki már az életben nem lesz családja.Ő olyan tipikus...

Nektek mi volt a legkellemetlenebb helyzet a szüleitekkel?

Valami kínos, esetleg utólag vicces, amit nem pont a szüleiteknek kellett volna látnia-hallania-megtudnia?

Férfire női parfüm véletlenül. Ti hogy reagállnátok?

Elaludtunk ma reggel. A párom gyorsan magára kapkodta a ruháit, aztán odalépett a szekrényhez, felkapta az első parfümöt ami a kezébe akadt és sutty sutty sutty. Mellé nyúlt és véletlenül enyémet használta. Én viccesnek találtam a dolgot, mosolyogva szóltam is neki h...

Ment már tönkre kapcsolatod valami vicces/fura dolog/hülyeség miatt? Mi volt az?

Olyanra gondolok mint nálam: Összejöttem a sráccal, 1 hónap múlva derült ki hogy gyűlöli a macskákat, valamint pókokat tart otthon. Nos én rettegek a pókoktól és imádom a macskákat:D Szóval ő nem jött fel hozzám a macskás lakásba én meg a pókjait nem akartam látni. Itt...

Mennyire emlékeztek az egészen kis gyerekkorotokra? (3-4 éves korra) Vannak vicces emlékeitek?

Én pl. lány létemre nagy heavy metal-os voltam (ma sem vetem meg a rock zenét :D ) és a kedvenc számom 3 évesen a Nagy test, nagy élvezet volt az XL Sisters-től :D :D :D Persze a szövegét nem értettem, de állítólag nagyon ráztam rá :D Nektek van ilyen sztoritok? :D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!