Baratomnak mit irassak (valami vicces mondatot) a bokszeralsora, amit karacsonyra kap tolem? Segitenetek?

válasza:Hát valami ilyesmit:
"Rövid, viszont vékony"

válasza:

válasza:Na ez már jobb, ez aranyos.
Kicsi a bors de erős...
Ő az enyém, csak rajtad lóg...
stb.

válasza:"azért kicsi, hogy ne fájjon"
"kicsi, de legalább vékony"
Kapcsolódó kérdések:
Nekem tetszik,mert nem az a sörhasú pasi,hanem minden nap sportol(nyáron láttam félmeztelenül és olyan teste van,hogy azta...),van stílusa,vicces és udvarias.De egy nőcsábász,mindenki azt gondolja,hogy neki már az életben nem lesz családja.Ő olyan tipikus...
Valami kínos, esetleg utólag vicces, amit nem pont a szüleiteknek kellett volna látnia-hallania-megtudnia?
Most gondolkodunk rajta,hogy betanulnánk vmit.
Elaludtunk ma reggel. A párom gyorsan magára kapkodta a ruháit, aztán odalépett a szekrényhez, felkapta az első parfümöt ami a kezébe akadt és sutty sutty sutty. Mellé nyúlt és véletlenül enyémet használta. Én viccesnek találtam a dolgot, mosolyogva szóltam is neki h...
Olyanra gondolok mint nálam: Összejöttem a sráccal, 1 hónap múlva derült ki hogy gyűlöli a macskákat, valamint pókokat tart otthon. Nos én rettegek a pókoktól és imádom a macskákat:D Szóval ő nem jött fel hozzám a macskás lakásba én meg a pókjait nem akartam látni. Itt...
Én pl. lány létemre nagy heavy metal-os voltam (ma sem vetem meg a rock zenét :D ) és a kedvenc számom 3 évesen a Nagy test, nagy élvezet volt az XL Sisters-től :D :D :D Persze a szövegét nem értettem, de állítólag nagyon ráztam rá :D Nektek van ilyen sztoritok? :D
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!