Nem sokára lessz a barátnőm születésnapja, és szeretném meglepni valamivel.2 hónapja vagyunk együtt, én gonodltam egy olyanra h egy közösképünket egy keretbe ki nyomtatom, nektek ez hogy tetszene lányok? 14 éves lessz Ötleteket! Köszönöm 14/F
Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 21:06
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Inkább magadat lepd meg egy helyesírási szótárral!!
2/3 A kérdező kommentje:
nem hiszem el, hogy ez az oldal már arról szól, hogy kritizálni kell mindekit....
2012. szept. 22. 09:19
3/3 anonim válasza:
Az első válaszolónak csak egy szó szúrta ki a szemét, ami nekem is: a LESSZ-et egy SZ-el írjuk, tehát LESZ
Kapcsolódó kérdések:
Barátommal 4hónapja vagyunk együtt. Anyukájának/apukájának szeptemberben lesz születésnapja. Vegyek nekik valamit? 16L
és majd ha 4éves hugának és 18éves nővérének lesz szülinapja ?
1 hónapja vagyunk együtt, a napokban lesz a születésnapja. Mit vegyek neki? lent több info.
sütök neki egy szív alakú tortát. ez mellé kéne szerintetek még valami, vagy elég a torta? több ismerősöm szerint elég, meg ne vigyem túlzásba, stb. szerintetek?
Páromnak most lesz a 21. születésnapja,3 éve vagyunk együtt, már nincs ötletem, mit kapjon? Csak általam készíthető ajándék ötlet?
jár edzeni rendszeresen, meg versenyekre, kért egy vödör fehérjét, hogy ez legyen az ajándéka. Ezt megvettem, de szeretnék valami olyasmit is adni Neki, ami meglepetés. Legfőképp valami saját kézzel készíthető dolog érdekelne, sajnos a fehérje mellett nem nagyon tudok...
Ma van Beyoncé 30. születésnapja! Kívánjunk neki együtt boldog születésnapot! (? )
Boldogat BEY<3333333333333333
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!