Az gáz, ha 15 évesen még nem voltam külföldön nyaralni?
Első jól írta - ne másokhoz mérd magadat, nem ez határozza meg a Te értékeidet.
Én pl. 30 évesen voltam először tengerparton, de onnantól szinte majd minden évben :-)
Előtted az élet - van még időd :-)
Egyáltalán nem :) Csak a sok PI. C. S. A. gondolja ezt, aki felrakja a behúzott hasas képeket fácséra :)
Én se voltam még külföldön nyaralni, egyrészt a nyelv miatt (a szüleim nem beszélnek nyelveket, és németül tudok valamennyire), másrészt mert preferáljuk a szép magyar tájakat :)
Apukám 73 éves, és soha nem járt külföldön. Mégis azt mondja, nem is bánja mert olyan sokat olvasott, hogy szinte ismeri az egész világot.
Nem vicc. Tavaly Rómában nyaraltam, és apám aki soha nem volt külföldön mindent elmondott hogy hova menjünk, mit nézzünk meg. Szinte pontosan megmondta mit fogunk látni..(nem turisztikai látványosságokról beszélek)
Anyosom 70, sose volt kulfoldon, tavaly elvittuk nyugatra, utalta.:)
Tenyleg sokan belfoldre sem jutnak el es en is 26 voltam, mikor eloszor voltam tengernel, es azota is jarok. Eljon a te idod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!