Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ti elmennétek a helyemben ide...

Ti elmennétek a helyemben ide nyaralni?

Figyelt kérdés

Régi vágyam eljutni a tengerpartra és úgy néz ki, barátnőmmel és az ő szüleivel el tudnék menni 2 hétre, ráadásul még a zsebpénzemből is futná rá.

Egy apró gond van csupán, ők kimondottan naturista kempingbe szándékoznak menni /lakóautóval/.

Anyám hajlana rá, hogy elengedjen, de ha megtudná, hogy ez ilyen hely biztosan szívbajt kapna.

Kissé szégyellős vagyok tény, barátnőm szerint csak az első nap lenne fura utána tök természetes lenne ruha nélkül...

Fogalmam sincs mi legyen, mennék is meg nem is. Tudnátok valami értelmes tanáccsal szolgálni?

17 vagyok és lány.

2016. jún. 28. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%
Hat, nezd... en a helyedben nem mennek. Nem azert mert szegyellos vagyok, hanem mert szerintem nem kell senkinek sem meztelenul latnia engem a paromon/ferjemen/anyukamon/kiscicamon kivul. Meg en sem szeretnem a baratnom apukajank herezacskoit nezegetni mas ismeretlenek testevel egyutt 2 hetig. A tengerpartra manapsag nagyon olcso eljutni. Sporolsz egy kicsit meg es jovore elmehetsz, nudizmus nelkul is.
2016. jún. 28. 17:27
 2/14 A kérdező kommentje:

Én nem leskelődni mennék!

Mit érdekel engem, ki hogy néz ki.

Jövőre tuti nem tudok elmenni, mert szerintem végig kell dolgoznom a nyarat, ha felvesznek a fősulira.

2016. jún. 28. 17:33
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell leskelodni, nem ugy ertettem. Hanem hogy konkretan ott lesz elotted. Minden egyes nap. Ha elnezel akkor meg ott lesz mase. Vagy epp a teged bamulnak (ilyen nudista helyekre nem fiatal adoniszok jarnak àm... hanem sokkal inkabb az idosebb korosztaly akiknek igenis megkapja a szemet egy meztelen 17 eves). Tok kellemetlen. En erre celoztam.
2016. jún. 28. 17:37
 4/14 A kérdező kommentje:

Ha meg is lesnek... amúgy barátnőm szerint vannak jó pasik...

Én inkább anyám miatt aggódok jobban. Engem ki fog nyírni :)

2016. jún. 28. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:
32%

"Én nem leskelődni mennék! "

" amúgy barátnőm szerint vannak jó pasik."

Vagyis mégiscsak leskelődni mennél ki!!

kis hamis.

2016. jún. 28. 17:54
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Nem mennék, mert rohadtul cikisnek tartanám a barátnőm szüleit bámulni egyszál semmiben két hétig. Csak haverokkal talán.
2016. jún. 28. 18:09
 7/14 anonim ***** válasza:
58%
Naturista kempingbe 99%-ban unatkozó német nyugdíjasok járnak
2016. jún. 28. 18:16
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Kihasználnám ezt a lehetőséget, amit a saját családoddal valószínűleg sosem próbálnál ki. Élvezd a szabadságot!
2016. jún. 28. 19:15
 9/14 anonim ***** válasza:
46%

7-es neeeeem. Mi egy naturista kemping melletti normál kempingben voltunk és így láttuk a parton az embereket. Elég sok 35-40 körüli pasi is volt.

Én nem mennék... barátnőm szülei előtt tök ciki lenne... vagyis h én látom őket. Meg ők engem... Na de én full szégyenlős vagyok amúgy is. :S

2016. jún. 29. 13:05
 10/14 anonim ***** válasza:
90%
Hat nem tudom. En meg a barátnőd anyja helyében éreznem furcsán magam. A férje együtt nyaral egy fiatal lánnyal, akit minden nap meztelenül lat.
2016. jún. 29. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!