Magyarország a világ legszebb országa? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Sok turbómagyar mondja ezt. Egyébként szerintem is szép, de Amerika, Brazília, Ausztrália, Lengyelország stb. szerintem szebbek. Vagy ti hogy vagytok ezzel? Mit gondoltok?ápr. 28. 18:44
1/28 anonim 

válasza:

Finnország, Görögország - például - szebb.
4/28 anonim 

válasza:

Se tengerpartunk, se magas hegyeink, szóval ja, a Hortobágy, meg a Duna-part a Budai Várral nyílván elegendő látványosság egy ilyen kijelentéshez! Ez is olyan „Magyar lyányok a legszebbek!" szintű okosság... 😂
5/28 anonim 

válasza:

Szép, de nem lehet így összehasonlítani, hiszen az Egyesült Államok pl. eléggé színes, középkori várakon kívül van ott minden.
Bár nem tudom, Ausztráliában mi lenne szép.
6/28 anonim 

válasza:

Nem csúnya, de semmi extra, nagyon sok hely tud hasonlót nyújtani.
7/28 anonim 

válasza:

Magyarország a Top 20-ban sincs benne, nemhogy a legszebb...
8/28 anonim 

válasza:

Ezt a legszebb dolgot azok a parasztok mondják, akik szar iskolába jártak, nem tanultak nyelvet, nem érdeklődnek a nagyvilág után és akik nem utaznak.
10/28 anonim 

válasza:

7. milyen top 20-ban, a top 194-ben sincs bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!