2/2 TamásB válasza:
Szia!
Mi is ide készültünk,de sajnos már foglalt volt amikorra menni akartunk. Egy ismerősünk volt ,nagyon dícsérte,ezért akartunk mi is oda menni. Jövőre gyorsabbak leszünk és foglalunk időben.
Kapcsolódó kérdések:
San Benedetto del Trontoba utazunk, tapasztalat?
Kirándulás tipp?
Ajánlanátok itthon, vagy közel wellness szállót, ahol egy másfél éves gyerkőc is jól érzi magát?
Minden tapasztalat érdekel.
Luton repülőtérről, hogy lehet eljutni London belvárosába? Mivel legegyszerűbb, és olcsóbb? légyszi ne oldalakat linkljetek, hanem SAJÁT tapasztalat?
Találtam ilyen Easybus járatokat, olvastam hogy lehet online venni rájuk jegyet , és ott kint is . mivel online én nem tudok fizetni , ott fogom megvenni . vagy valami mással menjek be ? és meglehet találni a pultot könnyedén , valamint azt hogy honnan indulnak ezek a buszok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!