Kezdőoldal » Utazás » Európa » Szakács munka Németországban...

Szakács munka Németországban esélyes alap német nyelvtudással?

Figyelt kérdés
Szeretném fejleszteni a nyelvtudásomat ezért szeretnék kimenni dolgozni. Angolul felsőfokon beszélek. Ha valaki dolgozik/dolgozott kint vendéglátásban megköszönném ha megírná mi a helyzet kint, vannak e angol nyelvű konyhák stb.
2011. szept. 13. 00:02
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Én Angliában élek.(munkaközvetítő irodában dolgozom)

Nagyon sokszor hallom,hogy nyelvtudás hiányában nem szívesen alkalmaznak vendéglátásban embereket.

Bizonyos információk szerint ez Németországban sincs másképp.Ha nem tudsz németül kommunikálni,akkor nem fognak alkalmazni.

Csak megjegyzem: Angliában van esélyed szakácsként dolgozni,mert sokszor van kereslet rá.Írod,hogy tudsz angolul..

2011. szept. 13. 09:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, általánosságban ez van. De én dolgoztam már Spanyolországban és Dániában. Mindkét helyen külföldi volt a tulaj, a személyzet pedig elég nemzetközi, így angolul kommunikáltunk. Erre lennék kíváncsi, hogy vannak e ilyen helyek, főleg Berlin érdekelne. Nem tudom miért, de Anglia valahogy nem vonzz, de azért lehet, hogy egyszer megpróbálom ott is.
2011. szept. 13. 19:34
 3/4 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, mert én pedig Ausztriába készülök, és szintén ELÉG alap tudásom van németből, nem sok, és szintén felsőfokúval rendelkezem angolból. Természetesen a megfelelő lépés az lenne, ha olyan nyelvterületre mennék dolgozni, de az mind szinte messze van, és nekem meg van kötve a kezem családi okból, hogy ne menjek messzebb. Tehát hogy lehet boldogulni, avagy milyen munkát lehet ennyi nyelvtudással vállalni német nyelvterületen. Tudomáson szerint sokan vannak külföldön 0 nyelvtudással, de nem tudom, hogy országonként, mi a megfelelő munka ehhez mérten.
2011. szept. 15. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
ausztriában szeritem több az esély kevés nyelvtudásal dolgozni szakácsként. De ez fönöktöl függ szerintem, és a németek közül is sokan beszélnek angolul lehet ilyen alapon nagyobbak az esélyid.Mert van komunikacios lehetöségetek igy.
2011. szept. 26. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Támogatjátok valamivel az embereket?

Pl. Jótékonykodás, önkéntes munka, vagy bármilyen segítség az embereknek, a társadalomnak. Kort és nemet is írjatok, kérlek.

Azt kaptad az élettől, amit vártál?

Pénz, gyerekek, férj, munka. Kort és nemet is írj!

Német juhász munka jellegű?

Német juhászból hol lehet munka jellegű,nem ez a elcsúfított lekerekített hátút,hanem rendes hátú,inkább munka jellegű kutyát kapni?

Ausztriába kötelező a német nyelv munkaválaláshoz és Szerbia vagy Ausztria a jobb munka szempontjából?

Az a baj,hogy én csak alapfokú angolul beszélek,németül nem tudok,de szeretnék vagy Szerbiában vagy Ausztriában dolgozni.

Német nyelvvel milyen munka?

Most 9.-es vagyok és 4.-es korom óta tanulom a németet..Az eleje óta szinte csak 5ös vagyok belölle..és szeretem is... van olyan rokonom aki kint is él németországba.. így aztán még jobban tudom tanulni a nyelvet.. szóval az lenne a kérdésem hogy a jövöben a német...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!