Vihetek magammal étel alapanyagokat pár hetes londoni kiutazásra?
Ilyenek, mint például üveges és konzerves kaják, hungarikumnak számító kaják, kolbi, ilyesmi. Átengedik ezt a poggyász részeként?
Köszi! :)
feladandó csomagba beteheted, de én nem tennék üveges dolgokat, mert köztudott, hogy a csomagokat nem kímélik, és úgy dobálják ahogy éppen akarják.
A másik, hogy pár hétre eleve nem vinnék konzerves dolgokat, sőt még kolbászt sem, mert Londonban minden kapható. Vannak itt kint is finom konzervek, érdemes megkóstolni. Ha magyar kolbászt vagy kaját akarsz akkor menj el egy magyarok boltjába. Mindent megkapsz, még a turó rudit is.
Igy van, ahogy az elso leirta.
Es nem dragabb itt a kaja, mint otthon. Sot, van, ami olcsobb.
Ki mondott ilyet utolsó? Mire fel ez a tah ó stílus? Le se tagadhatnád hogy egy balf--sz, károgó magyar vagy.
Nem vagyok zalaifevágottszendvicses, se turista, és nem MO-n lakom már én se, jó ideje. Egy ismerősöm látogatom meg, aki már 20 éve él kint, ha érdekel ( ne érdekeljen, nem ez a kérdés ).
Nem tudtam, hogy van Londonban ilyen jellegű boltok.
első vagyok..
Igen, van Londonban több magyarok boltja. Ott tudsz venni dolgokat. De vannak lengyel boltok is, ott is akadnak jó termékek. Néha a tescoban árulnak magyar kolbászt..
Ha nem ragaszkodsz ahhoz, h autentikus magyar legyen, akkor a lengyel boltot ajanlom. Tapasztalataim szerint olcsobb es ugyan olyan minosegu cuccok vannak.
Merre jossz Londonba? Melyik resz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!