Londonba Költözés?
Figyelt kérdés
Ha Londonba költöznék és munkát válalnék,mivel lenne érdemesebb kimenni éretsségivel vagy diplomával lenne érdemesebb??????2015. okt. 27. 13:55
1/12 anonim 

válasza:

sokkal inkább érdemes ausztriába, londonban az egyik leggázabb vendégmunkásnak lenni
2/12 anonim 

válasza:

Az érettségi senkit sem érdekel. A diploma meg még távoli a te esetedben. Tehát akár érettségi nélkül is kimehetsz könnyű és nehéz fizikai munkára. Felszolgálótól a raktári munkásig bármi lehetsz, ha jól eladod magad.
3/12 anonim 

válasza:

Nem éri meg, iszonyú drága a megélhetés.
A diplomát meg vagy elfogadják vagy nem. Páromnak pl az EÜ diplomáját sem fogadták el, pedig hiányszakma.
4/12 anonim 

válasza:

elfogadják csak le kell fordíttatni
5/12 anonim 

válasza:

Az érettségi Angliában semmit nem ér (tudom, nekem is van, az elmúlt 10 évben sosem kérték, nem számított sehol) Diploma már fontosabb lenne, ha egy adott munkakörben elvárják.
6/12 anonim 

válasza:

Nem volt elég a fordítás, honosítani kellett volna ami nem fért bele a keretbe.
7/12 anonim 

válasza:

"sokkal inkább érdemes ausztriába"
De ha ő Londonba akar költözni, akkor miért menne Ausztriába? Nem látom a logikát.
Kérdezőnek: Én azt tanácsolom, hogy menj ki érettségi után, vállalj munkát, majd pár év múlva kint végezz el valami tanfolyamot vagy akár egyetemet is. Bárhol a világon sokkal értékesebb egy angliai végzettség, mint egy magyar. Több ismerősöm is van Londonban, akik dolgoznak és mellette tanulnak, nemcsak magyarok.
8/12 anonim 

válasza:

Tovabbra is csak azt tudom mondani,hogy London meg egész Anglia már olyan szinten lejárt lemez,hogy onnan már inkább hazafele jönnek az emberek és nem kifele mennek......főleg nem ehy rossz érettségivel.....
9/12 anonim 

válasza:

Hazafelé mennek már? Évi 300 ezer új bevándorló érkezik az országba, többségük az EU-ból. Ne beszéljünk már hülyeséget.
10/12 anonim 

válasza:

Abból a 300ezerből meg jó ha a fele ott marad 2. ,3. Hónap után,a másik fele meg mosogatni vagy utcát seperni megy jobb esetben....rosszabban segélyen élni,tengeni-lengeni.....tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!