Mivel érdemesebb Budapestről Bécsbe utazni? (több infó lent)
Rákerestem a train budapest to Vienna kifejezésre, már kínálta magát a google kiegészítő. Ugyanez van a Bus Budapest to Vienna kifejezésre is.
Csak megtalálod.
Aztán próbáld meg azt, hogy ha számít a pénz, válaszd az olcsóbbat.
A Blablacar teljesen megbízható és az autómegosztók körében a legnagyobb cég, ami több tucatnyi országban van jelen. Kényelem és gyorsaság szempontjából ők a nyerők, sőt még valószínűleg árban is. Bónusz, hogy ott rak le a sofőr, ahol megbeszéled vele, míg a busz és vonat meg ott, ahol a végállomás van.
Ha esetleg Schwechatra mennél, akkor a buszoknak van ott megállója, a vonatnak nincs.
Ekkora távon egyébként nincs érdemi különbség a kényelemben, azt a 2,5 órát bárhogy ki lehet bírni.
Busszal meg sosem mentem Becsbe, vonattal nekem kenyelmesebb. Ha 4 napon belül visszajössz, tudsz venni kirandulo jegyet, 30 euro körül van, oda-vissza ervenyes.
Rengeteg ingazo van Bp-Becs között, igy nagyon egyszerü sofört talani. Facebookon van egy csoport, AT4HU utazas nevvel, rengeteg ajanlat van, en nagyon sokszor igy jövök-megyek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!