Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hülyeség, hogy a Balaton kiürül?

Hülyeség, hogy a Balaton kiürül?

Figyelt kérdés

Évek óta nem voltam a Balatonnál, viszont évek óta hallom, hogy kiürül. Nem is ismerek olyan embert, aki a Balatonon foglalna szállást, mert ha már lehet választani egy tengerpart és a Balaton között, akkor nyilvánvalóan a tengerpartot választaná a legtöbb ember. De sok olyan ismerősöm van, akinek ott van nyaralója, tehát "ingyen" nyaral. Olyat is ismerek, aki home office-ban dolgozik a Balaton-partról. És olyat is, aki Veszprémben lakik, és ha olyanja van, leugrik a 20 percre lévő Balatonra egy strandolásra.

Ha soha többé senki nem foglalna szállást a Balatonon, ezek az emberek akkor is ott lennének.

ma 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem hülyeség, hogy kiürülne. Igaz, a mi családunk nem kompetens mert mi 15 éve nem is láttuk a balatont.

helyette csakis a Tenger!

ma 16:11
 2/4 anonim ***** válasza:
39%
Van valóságalapja. A horvát tengerpart már olcsóbb, aki teheti, oda megy és nem az apadó Balatonra.
ma 16:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A Balaton a magyar tenger. De igen, amilyen pofátlan árak vannak, nem csodálom ha kiürül. Az árvaszúnyogok miatt is sokan nem mennek - például én is kaptam belőle a múlt héten, úgyhogy holnap már inkább nem megyek.
ma 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Szüleimnek van étterme Siófokon ők azt mondják, hogy az idei év lesz az utolsó nekik. Csak idén eddig fele akkora volt a forgalom mint tavaly és már évek óta csökken.
ma 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Igaz hogy idén teljesen üres a Balaton?

Itt vagyok Balatonfenyvesen főszezon közepén és kihalt minden. Tavaly a hatalmas strandján a falunak délelőtt 11kor már nem volt egy törölközínyi hely. És akkor sem volt annyira meleg.

Miért érdemes a Balatont választani nyaralásra Horvátország helyett a távolságot leszámítva?

Szeretnék valami elfogadható érvet hallani a távolságon kívül, hogy mért érdemes a Balatonra menni és nem Horvátországba vagy más tengerparti helyre. Mert nekem csak csalódást okoz a sok mocsok, a szemét, a bűnözés, a csapnivaló minőségű kaja, az aránytalanul drága...

Hol lehet egy éjszakára sátrazni a Balaton déli partján vagy Tihany környékén? Olyan szabadstrandok érdekelnek, amelyek közelében egy éjszakás...

Illetve megfordult a fejemben, hogy tök izgi lenne a vízben lévő stégen sátrazni egy éjszakát, ha az időjárás engedi. Szoktak este a vízben járőrözni? Nyilván a stég magánkézben van, de nap közben sokan ugrálnak onnan a vízbe, nem tudom hogy jogilag mennyire lehetne...

A Balaton haláltusáját vívja?

Voltam ma este B.Bogláron, és csak lézengtek az emberek, nagy élet nem volt. Jó, egy idő után elkezdett esni, de addig sem volt semmi extra. Két hete az északi part egyik legfelkapottabb helyén, Badacsonyban voltam, ott sem tapasztaltam mást, sőt, az szinte...

Melyek a legolcsóbb balatoni kempingek?

Bárhol a balaton körül, ahol 6 személyre 2 sátorra max 20000et fizetnénk

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!