Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mi csipoghat be a kapunal?

Mi csipoghat be a kapunal?

Figyelt kérdés
Általában amikor repulunk mindig becsipogok!pedig semmi nincs rajtam!az letezik hogy a melltartó betud csipogni?

2016. jún. 27. 13:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Véletlenszerűen is becsipog időnként, akkor is ha semmi nem indokolja. Lehet mindig pont beleestél egy ilyenbe.
2016. jún. 27. 13:09
 2/8 anonim ***** válasza:
30%
Biztos jó nő vagy, ilyenkor pult alatt megnyomják a gombot hogy testüregmotozást végezhessenek rajtad.
2016. jún. 27. 13:49
 3/8 anonim ***** válasza:
A melltarto becsipoghat, igen. De utana azt meg is szoktak nezni az ottani holgyek kulon, es mondjak is, hogy az lehetett.
2016. jún. 27. 14:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm 🙂🙂
2016. jún. 27. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, remélem, nem haragszol meg, ha egy kicsit "anekdotázok" :-)

Képzeljétek el, nemrég repültünk a fiammal, kifelé semmi, visszafelé Ő simán átment, nálam becsipogott a kapu (külföldön), a repülő felszállása előtti kb. 20 percben Biztonságis rögtön rám startol, kérdezi, melyik az én hátizsákom? 2 hátizsák volt egymás mögött, igen ám, csakhogy az egyik a fiamé a másik az enyém ÉS TELJESEN EGYFORMÁK!!! Mondom a biztonságisnak, nem tudom, és meg akartam nézni, melyikben mi van, de NEM ENGEDTE! Hát én abban a percben hirtelen azonnal bűnözőnek éreztem magam :D - pedig SEMMI takargatnivalóm nem volt :D Átfutott az agyamon, hogy ha ezek most félrevisznek vizsgálatra, lekéssük a repülőt, stb.

A vér meghűlt az ereimben, ledermedtem, hebegtem, habogtam - szerencsére beszéltem az ország nyelvén és így el tudtam magyarázni, hogy totál egyforma, ezért nem tudom megmondani. Mondta, oké, átnézett a kézi detektorral, az nem jelzett, majd mint ha mi sem történt volna, utunkra engedett. Én meg még vagy 5 percig majréztam, remegtem :D Lehet, túl sok filmet néztem a drogfutárokról? :D

2016. jún. 27. 15:35
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

"Jol van latom elegge szex manias vagy de nyugodj meg egyszer majd te is dugsz na pusza😘😘"

Ezt ajánlattételnek veszem. :D

2016. jún. 27. 16:22
 7/8 A kérdező kommentje:
nem lehetet túl kellemes😅
2016. jún. 27. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
29%

Hát, nem volt az. :-)

Na, látom, megérkezett a lehúzó brigád, vége a sulinak, kezdődik a "randalírozás" - hogy a számítógép romoljon el mindegyikőtöknél! :D (vagy a telefon)

2016. jún. 27. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!