Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Júli 1-ig akkor is regisztráln...

Júli 1-ig akkor is regisztrálni kell online számlázásra, ha nem lesz számlám csak kb augusztusban? Vagy elég akkor mikor a számla készül?

Figyelt kérdés

2020. jún. 29. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg az első jelentendő számla kiállítása előtt kell regisztrálni.
2020. jún. 29. 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég akkor, amikor ki akarsz adni számlát.
2020. jún. 29. 17:15
 3/4 anonim ***** válasza:
59%
2 perc az egész, most is kibírod.
2020. jún. 29. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi megpróbálom, de akkor ezek szerint nem gond ha holnapig nem sikerül.
2020. jún. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek kell attól tartanom, hogy több online casinós oldalra is regisztráltam?

A helyzet a következő. Sajnos régen szerencsejátékfüggő voltam és amikor éreztem, hogy baj lesz akkor rendszeresen kitiltottam magam egy adott oldalról. Aztán akogy telt az idő többször több helyen is újra rehisztráltam egy másik online casinóba ahol újra kitiltottam...

Újonnan regisztráltként miért nem kaptam NZD számlát a Transferwise-tól?

Kb. 1 hete regisztráltam, az USD, GBP, EUR, PLN és az AUD számla adatait megkaptam, NZD számlához viszont nem. Nem is látom, hogy ellenőrzés után kapnék. A többi pénznem esetében amíg nem kaptam meg, addig ott volt egy információ, hogy az adatok ellenőrzése után...

A nem ÁFA-s cégeknek is kell regisztrálni a NAV Online Számla oldalára?

Tehát adott olyan cég, vagy egyéni vállalkozó, aki nem állít ki ÁFA-s számlát, tehát nincs 100 ezer Ft-ot meghaladó áfatartalmú számlája, amit fel kéne töltenie. Akkor is kötelező a regisztráció?

A NAV-hoz be lehet regisztrálni egy külföldi internetes számlázóprogramot (webshop)?

Egy ruhacikkes webshopom van, amihez egy online számlázóprogramot szeretnék használni (pl. Invoice Ninja). Lehetséges ezt is bejelenteni a NAV-nál? Miknek kell hogy megfeleljen, hogyan fog ebbe belelátni a NAV?

Mérlegképes könyvelői regisztrációhoz - az új változásokat figyelembe véve - még mindig szükség van a három éves gyakorlatra?

Most fogok végezni mérlegképes könyvelőként és az egyik tanárom azt mondta, hogy a jogszabályt átolvasva szerinte már nem kell a három éves gyakorlat, csak az, hogy az előző évben kell teljesíteni a megfelelő kreditet! Ez valóban így van?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!