Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » NAV Online Számla programban...

NAV Online Számla programban rosszul rögzítettem egy számlát, hogy lehet javítani? Nem a számla rossz, hanem a rögzítésben van elütés, hiba.

Figyelt kérdés

2020. júl. 1. 18:14
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Van a számla szélén jobb oldalon olyan, hogy technikai érvénytelenítés, arra kattints.
2020. júl. 1. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Mi a teendő, ha elromlik a számítógép és nem tudok a NAV felé számla adatokat jelenteni ?

Kézi számlát ugye tudok kiállítani, de hogyan küldöm el a NAv rendszerébe ? Azon kevesek közé tartozom, akik nem használnak okos telefont.

Adózási alapismereteket hol olvashatok el?

Bármi erdekel ami adózással kapcsolatos alapismeret. Sajnos az iskolában semmit nem tanítanak/tanítottak erről és halvány lila gozom sincs mi fán terem az áfa ki és miért fizeti mikor és hogy lehet vissza igényelni mi az a kata, stb. Mi után fizetek adót, egy...

Elméleti szinten működhet ez a dolog?

Ha én magam összerakok excelben egy "számlát". Nyilván egyedileg sorszámozva, minden kötelező adattal feltüntetve. Nincsenek ilyen ötleteim, tökéletesen megfelel az online számlázás/számlatömb, csak belegondoltam a dologba. Köszi a választ!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!