Ha befizettem a NAVnak 2 évnyi egészségügyi járulékot honnan fogom megtudni, hogy tisztázva az ügy és megérkezett az összeg, vagy hogy annyit kellett e egyáltalán küldeni, amennyit küldtem?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
most csináltattam ügyfélkaput. próbáltam a lekérdezéseket nyomni az EBEV portálon, de tök üres minden, pedig van tartozásom mert kaptam levelet róla. ügyfélkapun meg nem tudok egyelőre eligazodni, nem tudom melyik oldalon kell keresni
nem írja ki a portál a tartozást, de amúgy nem dolgoztam szóval tuti van.
"Erre az időszakra a NAV nyilvántartásában nem szerepel bevallásból származó adat." akkor most van tartozásom, vagy nincs? vagy csak az ebev portál nem írja ki? Szereztem munkahelyet, bejelentettek és kaptam egy levelet, hogy nincs kötelezettségem. >másnap viszont...
Napra, vagy hónapra pontosan kell kiszámolni ilyenkor a befizetendő összeget? kb 2 évnyit (25 hónap)kellene kiszámoljak, mert ez idő alatt nem fizetett utánam senki egészségügyi szolgáltatást, de nem tudom pontosan hogy számoljam ki. Ügyfélkapu írja esetleg a pontos...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!