Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha befizettem a NAVnak 2...

Ha befizettem a NAVnak 2 évnyi egészségügyi járulékot honnan fogom megtudni, hogy tisztázva az ügy és megérkezett az összeg, vagy hogy annyit kellett e egyáltalán küldeni, amennyit küldtem?

Figyelt kérdés
nekem nem ír semmit az ügyfélkapu hiába kérdezem le.
2021. dec. 12. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Adószámládon meg tudod nézni, hogy beérkezett-e. Ha nem vagy biztos magadban, akkor kérdezd meg a navot, hogy van-e még további teendőd az ügyben.
2021. dec. 12. 21:38
 2/5 A kérdező kommentje:
ebev portálon hiába nézem az adószámla részt amúgy, mert semmit nem ír ki, miután lekérdezem és nem értem miért.
2021. dec. 12. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
illetve egy gépjármű illetéket ír ki, ami 0 ft-ra jön ki, de az nem ezzel kapcsolatos.
2021. dec. 12. 21:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A "semmit nem ír ki" az mit takar? Ha előző havit megnézed, akkor még kiírja a tartozást, most meg nem?
2021. dec. 13. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
bal oszlopban írja a tartozásokat amúgy, jobbra meg még nem hagyták jóvá
2021. dec. 13. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Ügyfélkapun hogy tudom lekérdezni az összes TB tartozást (egészségügyi szolgáltatási járulék)?

most csináltattam ügyfélkaput. próbáltam a lekérdezéseket nyomni az EBEV portálon, de tök üres minden, pedig van tartozásom mert kaptam levelet róla. ügyfélkapun meg nem tudok egyelőre eligazodni, nem tudom melyik oldalon kell keresni

Először kaptam egy levelet az egészségügyi biztosítási járulék törléséről, mert bejelentettek, aztán pedig egy másikat arról, hogy van 2 évnyi...

"Erre az időszakra a NAV nyilvántartásában nem szerepel bevallásból származó adat." akkor most van tartozásom, vagy nincs? vagy csak az ebev portál nem írja ki? Szereztem munkahelyet, bejelentettek és kaptam egy levelet, hogy nincs kötelezettségem. >másnap viszont...

Hogyan tudom kiszámolni az egészségügyi szolgáltatási járulékot, hogy mennyit kell befizetnem pontosan?

Napra, vagy hónapra pontosan kell kiszámolni ilyenkor a befizetendő összeget? kb 2 évnyit (25 hónap)kellene kiszámoljak, mert ez idő alatt nem fizetett utánam senki egészségügyi szolgáltatást, de nem tudom pontosan hogy számoljam ki. Ügyfélkapu írja esetleg a pontos...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!